ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΙΣΣΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΤΗ

Μια νέα γυναικεία προσχώρηση ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την προοπτική της νίκης για τη “Δράση Πολιτών”. Η κ. Κατή  Αγγελική, μετά  από συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της Παράταξης , αποδέχτηκε την πρόταση να είναι υποψήφια Σύμβουλος, πράγμα που έδωσε μεγάλη χαρά σε όλα τα μέλη του Συνδυασμού.

Επ’ ευκαιρία του γεγονότος,  ο κ. Ροντούλης , προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: ” Η κ. Κατή είναι μια ξεχωριστή γυναικεία παρουσία , που τη σέβεται  και  την   αγαπά   όλος   ο Αμπελώνας.Συμμετέχει ενεργά στην πολιτιστική ζωή του τόπου της και έχει  μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα θέματα που αφορούν στην ποιότητα ζωής των ΑμΕΑ. Πιστεύω πως οι συνδημότες της θα την τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους , γιατί ξέρουν την ποιότητα του χαρακτήρα της και την πολύχρονη ανιδιοτελή προσφορά της στα πολιτιστικά  δρώμενα της περιοχής τους.
Η Αγγελική έχει μια χρυσή καρδιά , είναι πάντα με το χαμόγελο και με τον καλό τον λόγο για όλους , χωρίς την παραμικρή υστεροβουλία. Με το ήθος , την ευγένεια και την ευπρέπειά της θα συμβάλει αποφασιστικά στην νίκη της Δράσης Πολιτών και γι αυτό την ευχαριστούμε ολόθερμα και την υποδεχόμαστε με μια θερμή αγκαλιά αναγνώρισης και υποστήριξης της αυτοδιοικητικής προσπάθειας που θα καταβάλει “.
Δήλωση έγινε και από την κ. Κατή: ” Είμαι ενθουσιασμένη από την ένταξή μου στη Δράση Πολιτών , καθώς συνάντησα μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από όλα τα μέλη του Συνδυασμού. Όλοι μαζί θα δώσουμε έναν έντιμο αγώνα για να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας και για να στραφεί , επιτέλους , η δημοτική αρχή στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του δημότη.
Η στροφή στην καθημερινότητα του πολίτη, που ο κ. Ροντούλης ευαγγελίζεται και αναφέρει σε κάθε του λόγο , πραγματικά με άγγιξε , καθώς αποπνέει ρεαλισμό και διάθεση ενασχόλησης με τις ουσιαστικές απαιτήσεις των πολιτών. Παράλληλα , πιστεύω στη μαχητικότητα του κ. Ροντούλη και ευελπιστώ να δώσει  υψηλή προτεραιότητα στην αναγέννηση της πολιτιστικής παραγωγής του τόπου μας .Θα αγωνιστώ γι αυτή την προοπτική και ζητώ κάθε δυνατή βοήθεια από τους συνδημότες μου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ