ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση του συνδικάτου εργαζομένων σε δήμους του νομού Λάρισας

Η επιστροφή στην κανονικότητα όπως ευαγγελίζεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η πλειοψηφία των δημοτικών αρχών, δεν ισχύει στον δήμο Τυρνάβου. Οι περισσότερες υπηρεσίες υπολειτουργούν έχοντας αρκετές ελλείψεις σε προσωπικό που έχουν σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα.

Κρίσιμες υπηρεσίες δουλεύουν στο όριο με την αυτοθυσία και τον επαγγελματισμό των εργαζομένων. Ενώ τα εργατικά ατυχήματα παραμονεύουν καθημερινά.

Στην πραγματικότητα αυτή, οφείλεται και η καθυστέρηση της αναγνώρισης προϋπηρεσίας των συμβασιούχων εργαζομένων της 3Κ ( Απρίλης 2018) μετά από ένα χρόνο δηλαδή!!!,  μια διαδικασία που δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Έχει να κάνει με χρήματα των εργαζομένων, στην ουσία μισθοδοσία, τα οποία προσπορίζεται η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τυρνάβου, που κατά τα άλλα λύνει ζητήματα…. των  εργαζομένων.

Τους προειδοποιούμε να σταματήσουν τους εκβιασμούς και τους ρυθμούς εξοντωτικής δουλειάς των συναδέλφων, που έχει επιβληθεί για χρόνια και αξιοποιούνται και από πάνω για να μας διαβάλουν  ότι τάχα δεν δουλεύουμε και πολλές ώρες! Ποντάρουν στον φόβο, στην παραίτηση, στην απογοήτευση.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους και τις συναδέλφισσες  σε ετοιμότητα! Θα απαντήσουμε συλλογικά  και σε τέτοια  φαινόμενα. Απ’ ότι φαίνεται,  θα πολλαπλασιάζονται  σε όλους τους χώρους,  αφού ο αντιλαϊκός πόλεμος   που δεχόμαστε  σε όλες τις πλευρές της ζωή μας  σαν εργαζόμενοι,  για να περάσει,  έχει ως προϋπόθεση τον φόβο και   την ένταση  του  αυταρχισμού.

Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή  του Δήμου Τυρνάβου άμεσα να προχωρήσει στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ