ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΗΡΑΝΤΗΡΙΟ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΣΤΟ 303 ΠΕΒ Ο Α/ΓΕΣ Γ. ΚΑΜΠΑΣ (ΦΩΤΟ)

Επισκέψεις σε 1η Στρατιά και Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας

Ξηραντήριο μπαταριών, το μοναδικό του Στρατού που λειτουργεί στη χώρα μας, εγκαινίασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο 303 ΠΕΒ ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Λάρισα.

«Συνεχίζουμε με καινοτόμες ιδέες και σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού προκειμένου να στήσουμε υποδομές για της Ένοπλες Δυνάμεις εξοικονομώντας παράλληλα πόρους», τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Α/ΓΕΣ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους σχηματισμούς που εδρεύουν στη Λάρισα υποστηρίζοντας πως «οι υποδομές είναι για την υποστήριξη του Στρατού αλλά και των τοπικών κοινωνιών».

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την μεταφορά της ΤΑΞΑΣ Βόλου και της 32ης Μοίρας Πεζοναυτών που εδρεύει στο στρατόπεδο Μπουγά ο αντιστράτηγος Γ. Καμπάς ανέφερε πως το θέμα βρίσκεται υπό διερεύνηση και η όποια διευθέτηση θα γίνει με τη συνεργασία και των τοπικών κοινωνιών.

Κλείνοντας ο κ. Καμπάς επανέλαβε πως πρόθεση όλων των πλευρών είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, κυρίως μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ενώ νωρίτερα το πρωί ο Α/ΓΕΣ επισκέφθηκε την 1η Στρατιά, το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο και το 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία τους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ