ΕΓΚΑΙΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ

Τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λάρισας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γ. Νικολάου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης των απαραίτητων διαδικασιών σχετικά με το φετινό πρόγραμμα δακοκτονίας.

Στη συζήτηση ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Δ. Παπαδημόπουλος, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λάρισας κ. Π. Καλφούντζος και ο Τμηματάρχης Ποιοτικού Ελέγχου και Φυτοπροστασίας κ. Δ. Σταυρίδης οι οποίοι ενημέρωσαν τον κ. Γ. Μανώλη ότι φέτος οι διαδικασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ότι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και απρόσκοπτα, ο πρώτος ψεκασμός θα πραγματοποιηθεί έγκαιρα και μέσα στο πρώτο 15ημερο του Ιουνίου όπως είναι και το επιστημονικά ορθό, καθώς η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι εφοδιασμένη με την απαιτούμενη ποσότητα εντομοκτόνων σκευασμάτων.

Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Γ. Μανώλης δήλωσε: «Με πολύ χαρά διαπιστώνω για πολλοστή φορά το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των υπηρεσιακών υπαλλήλων της ΔΑΟΚ Λάρισας, οι οποίοι εν μέσω πολλών αντιξοοτήτων καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας τα  καθήκοντά τους, ώστε φέτος το πρόγραμμα Δακοκτονίας να ξεκινήσει έγκαιρα. Η δημοτική μας παράταξη «Νέα Δύναμη» ως μείζονα αντιπολίτευση ήταν πάντα δίπλα στους αγρότες του Δήμου Τεμπών και έμπρακτα και χωρίς πολλά λόγια, με τις παρεμβάσεις της προσπαθούσε να αναδείξει τα προβλήματά τους και πίεζε για την επίλυσή τους. Έτσι έπραξε τα προηγούμενα χρόνια και με το πρόγραμμα Δακοκτονίας, προκειμένου να διασφαλίζει το εισόδημα των ελαιοπαραγωγών και την ανταποδοτικότητα της εισφοράς δακοκτονίας που αυτοί πληρώνουν».

Κλείνοντας την ανακοίνωσή του ο κ. Γ. Μανώλης δηλώνει: «Η έγκαιρη έναρξη του φετινού προγράμματος δακοκτονίας δείχνει κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, δηλαδή, ότι όταν θέλουμε κάτι πολύ, μπορούμε να το κατορθώνουμε, και εξίσου σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι όταν υπάρχει αρμονική συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, ο τόπος μας μπορεί να κατορθώνει πολλά και μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες σε κάθε επίπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ