Η ΕΥ. ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΦΛΟΥΡΑΚΗ

Ανακοίνωση με αφορμή το θάνατο του τέως αντινομάρχη και διευθυντή των ΕΛΤΑ Μανώλη Φλουράκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών εξέδωσε η υποψήφια βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝ.ΑΛ. Ευ. Λιακούλη η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Λάρισας. Στη δήλωσή της η κ. Λιακούλη αναφέρει:

“Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Φλουράκης, ένας πιστός και αφοσιωμένος στα ιδανικά της δημοκρατικής παράταξης άνθρωπος, που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια την αυτοδιοίκηση στα πρώτα, δύσκολα βήματά της, συμβάλλοντας σημαντικά στην κατοχύρωση του θεσμού.  Ο Μανώλης Φλουρακης ήταν ένας ανυπόκριτα ευγενικός άνθρωπος,  με αίσθηση του μέτρου,  αγάπησε πολύ τους ανθρώπους και τους υπηρέτησε με αυταπάρνηση.

Έγινε ένας από μας, Λαρισαίος ανάμεσα σε Λαρισαίους,  χωρίς ποτέ να ξεχνά την γενέτειρά του , την αγαπημένη του Κρήτη , που τον  γέννησε και τον ανέστησε. Φεύγοντας, αφήνει το αποτύπωμα της θετικής παρουσίας του στα κοινά , της δημοκρατικής ευαισθησίας του και της κρητικής λεβεντιάς του. Θα μείνει πάντα στις καρδιές μας και η μνήμη του αιώνια”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ