ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΓΡΟΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τις δεσμεύσεις της Δράσης Πολιτών για την περιοχή Δένδρων – Πλατανουλίων παρουσίασε ο Αστ. Ροντούλης

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με ένα ένθερμο  ακροατήριο  έγινε η προεκλογική συγκέντρωση της “Δράσης Πολιτών” στα Πλατανούλια. Ο κ. Ροντούλης, αφού προσφωνήθηκε από τον κ. Γιάννη Μπούτζικα και αφού ο ίδιος παρουσίασε ξανά τους δύο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που προέρχονται από την περιοχή,  τον κ. Γιώργο Μούντζια και τον κ. Στέλιο Μαλάκο,

προχώρησε στην ανακοίνωση των δεσμεύσεων της Παράταξής του για τα Πλατανούλια που συνοψίζονται στα εξής:

1)Εάν μετά από τις δέουσες μετρήσεις το νερό της ύδρευσης κριθεί προβληματικό , η ύδρευση του χωριού θα αναπροσανατολισθεί.

2)Θα δοθεί υψίστη προτεραιότητα στην αγροτική οδοποιία της περιοχής.

3)Το μικρό αγροτικό ιατρείο θα αυτονομηθεί λειτουργικά και ο εξοπλισμός του θα αναβαθμιστεί.

4) Το Δημοτικό Σχολείο θα εξωραϊσθεί και θα αποκτήσει μια ιδιαιτέρως φιλική για τους μικρούς  μαθητές εικόνα.

5)Ήπιες παρεμβάσεις αξιοποίησης θα γίνουν στο ρουμάνι των Πλατανουλίων, ενώ θα ανεγερθεί και ένα μικρό ναΐδριο σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο κυριών.

6)Θα δημιουργηθεί ειδικό σημείο υδροληψίας για τα ψεκαστικά αγροτικά μηχανήματα , ενώ και η περισυλλογή των συσκευασιών των φυτοφαρμάκων θα γίνεται με τον σωστό τρόπο,  ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

7)Η ετήσια Γιορτή Αχλαδιού θα αναβαθμιστεί με δράσεις ενημέρωσης πάνω στις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που παρέχει στον αγροτικό κόσμο η Γεωργία Ακριβείας.

8)Σε όλη την έκταση του Δήμου Τυρνάβου θα στηθεί ένα ολοκληρωμένο Δίκτυο Αγρομετεωρολογικών Σταθμών. Ο πρώτος Σταθμός του Δικτύου θα εγκατασταθεί στην περιοχή των Πλατανουλίων.

Την συγκέντρωση χαιρέτισαν και τίμησαν με την παρουσία τους η υπ. βουλευτής της ΝΔ , κυρία Θεοδώρα Κάλλας , και ο υπ. βουλευτής της Νέας Δεξιάς , κ. Πέτρος Καραλάζος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ