ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΡΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ  ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης pεριόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Π. Κρίκης με πολυμελή αντιπροσωπεία υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης. Σε εγκάρδιο κλίμα συζήτησαν μαζί του οι δημότες, οι επαγγελματίες  μικροπαραγωγοί αναδεικνύοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην επιβίωση τους από τις πολιτικές που υλοποιούν οι κυβερνήσεις και η δημοτική αρχή

με τη δυσβάσταχτη φορολογία που καλούνται να πληρώσουν ,τα χαράτσια του δήμου την αδιαφορία για σωστές υποδομές και φυσικά τις συνέπειες στο τζίρο τους από το λεηλατημένο λαϊκό εισόδημα των νοικοκυριών της πόλης.

Ο υπ. δήμαρχος κ. Κρίκης τόνισε ότι ο δήμος δεν πρέπει να αποτελεί έναν επιπλέον βραχνά στις τσέπες των μικροεπαγγελματιών και εμπόρων της πόλης των λαϊκών νοικοκυριών  γι’αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση από τις πρώτες προτεραιότητες   που βάζει είναι να ελαφρύνει από τα βάρη τις πλάτες των μικροεπαγγελματιών εμπόρων, τα λαϊκά νοικοκυριά του δήμου, εξοικονομώντας εκατοντάδες ευρώ για κάθε νοικοκυριό , μέσα από τις μειώσεις των ανταποδοτικών τελών, των τροφείων,των προκαταβολών και των προστίμων κάθε είδους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ