ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΆΡΤΕΜΗΣ»

Ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, Έρευνας & Ανάπτυξης Λέρου «Άρτεμις», Αντώνης Νταλλαρής επισκέφθηκε πρόσφατα τη Λάρισα και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, Αργύρη Γιουρούκη.

Στη συνάντηση, οι δυο πρόεδροι συζήτησαν για την περαιτέρω συνεργασία των Συλλόγων, αφού τα τελευταία χρόνια αυτή η σύμπραξη έχει δώσει αρκετούς καρπούς, όπως μια μουσική εκδήλωση στη Λάρισα, 2 ταξίδια στη Λέρο, προβολές ταινιών μικρού μήκους από το Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools», έκδοση και παρουσίαση βιβλίου, κ.α. Συζήτησαν την ιδέα μιας πολυμορφικής έκθεσης ασπρόμαυρων φωτογραφιών της Λέρου, η οποία θα ταξιδέψει σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας (Λάρισα, Ιωάννινα, Αθήνα, Ρόδο, κ.α.) και του εξωτερικού.

Στην εκδρομή στη Λέρο, το περασμένο καλοκαίρι, οι ταξιδευτές του ΠΟΚΕΛ απόλαυσαν για ακόμη μια φορά τη θερμή φιλοξενία του Κ.Π.Ε.Α.Λ. «Άρτεμης», έμαθαν τοπικούς χορούς των Δωδεκανήσων και τότε, ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, υποσχέθηκε να στηρίξει έμπρακτα τη γραμματεία. Πράγματι στη συνάντηση, παρέδωσε σχετικό υλικό (σκληρό δίσκο, usb sticks, κλπ), ενώ προσκάλεσε τον πρόεδρο της Άρτεμης στο επόμενο ταξίδι του, να έρθει στη Λάρισα, για να τον τιμήσει το ΠΟΚΕΛ.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ