ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητά του

Τα χέρια δόθηκαν και η συμπόρευση αποφασίστηκε.Από σήμερα και ο Αμπελωνίτης Θεόδωρος Κόκκινος εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της Δράσης Πολιτών,  μετά την προηγηθείσα συνάντηση με τον επικεφαλής,  κ. Στέλιο Ροντούλη.

Για το γεγονός υπήρξε δήλωση του κ. Ροντούλη: ” Ο κ. Κόκκινος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης, που πρώτη φορά θέτει υποψηφιότητα σε αυτοδιοικητικές εκλογές.Λόγω όμως του χαρακτήρα και του αμέμπτου ήθους του , πιστεύω ακράδαντα ότι θα τιμηθεί μαζικά με την ψήφο των συνδημοτών  του. Η χρόνια ενασχόλησή του επίσης με το αγροτικό επάγγελμα μας χαροποιεί έτι περαιτέρω , διότι ενισχύει περισσότερο και την αγροτική ομάδα της Παράταξης , δίνοντας ευκρινώς το μήνυμα της εκλογικής στήριξης από τον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου Τυρνάβου. Ευελπιστώντας σε μια καρποφόρα συνεργασία, τον καλωσορίζω και του εύχομαι ολόθερμα να αποκομίσει θετικές εντυπώσεις από την εμπλοκή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές “.

Δήλωση έγινε και από τον κ. Κόκκινο :

” Η προσωπικότητα , ο λόγος και ο δυναμισμός του κ. Ροντούλη με ώθησαν να αποδεχθώ την πρότασή του και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Δράσης Πολιτών. Επιδίωξή μου είναι η αναβάθμιση των υποδομών που σχετίζονται με τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας και η αναγέννηση του σήμερα παραμελημένου  Αμπελώνα .Μολονότι εμπλέκομαι για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία, ζητώ από τους συμπολίτες μου να με εμπιστευθούν,  γιατί δεν ενεργώ με καμία υστεροβουλία , αλλά έχοντας ως γνώμονα την διάθεση της  κοινωνικής  προσφοράς , που στηρίζεται στη λογική και την αλήθεια των πραγμάτων, χωρίς περιττούς πολιτικαντισμούς. Άλλωστε, η ψήφος στη Δράση Πολιτών είναι μια ψήφος αλλαγής και θεραπείας μιας αρρωστημένης κατάστασης που καιρό τώρα ταλαιπωρεί την τοπική μας κοινωνία “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ