“ΖΕΣΤΟ” ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ Α.Ο.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε εξόφληση των ποσοτήτων σταφυλιών που παρέλαβε από τους συνεταίρους μέλη του προχώρησε την Παρασκευή ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου καταβάλλοντας στους τραπεζικούς τους λογαριασμός το υπόλοιπο 30% του ποσού που δικαιούνταν ο καθένας, αφού το 70% είχε καταβληθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Για μια ακόμη χρονιά ο συνεταιρισμός αποδεικνύοντας ότι αποτελεί στυλοβάτη της περιοχής εξόφλησε τους παραγωγούς πληρώνοντας μάλιστα από τις υψηλότερες τιμές στην αγορά και βοηθώντας παράλληλα να πέσει “ζεστό” χρήμα στην τοπική αγορά σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Ο πρόεδρος

Με αφορμή την εξόφληση των συνεταίρων ο πρόεδρος του Α.Ο.Σ. Τυρνάβου Χρ. Τσιτσιρίγκος μιλώντας στο paidis.com σημείωσε ότι για μια ακόμη χρονιά το Οινοποιείο ανταποκρίθηκε στο ακέραιο στις υποχρεώσεις του προς τους αμπελουργούς στηρίζοντάς τους αποφασιστικά σε μία δύσκολη χρονιά αποδεικνύοντας ότι ακόμη και σε περιόδους που τα πλήγματα είναι τεράστια στην αγροτική οικονομία, από εσωτερικούς και διεθνείς παράγοντες όπως το εμπάργκο στη Ρωσία, μπορεί να στηρίξει αποφασιστικά τα μέλη του δίνοντας από τις πιο ψηλές τιμές στην αγορά, βοηθώντας παράλληλα και την τοπική οικονομία.

Φυσικά, όπως ανέφερε ο κ. Τσιτσιρίγκος, για να γίνει αυτό υπάρχει μία τιτάνια προσπάθεια διοίκησης και εργαζομένων για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και για εξεύρεση νέων αγορών εντός και εκτός Ελλάδας.

“Ο συνεταιρισμός θα συνεχίζει να πορεύεται σε δρόμους ανάπτυξης για το καλό όλων μας”, κατέληξε ο πρόεδρος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ