ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Ώρες αγωνίας ζουν από χθες το απόγευμα οι συγγενείς μιας 82χρονης γυναίκας που αναχώρησε από το σπίτι της και έκτοτε αναζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η 82χρονη Κατίνα Καρανίκα απομακρύνθηκε χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δικούς της ανθρώπους και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της, ενώ μιλώντας στη σελίδα η εγγονή της Κ. Μιχολίτση ανέφερε πως η ηλικιωμένη πάσχει από Αλτσχάιμερ και η εξαφάνισή της τοποθετείται χρονικά γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Τρίτης, όταν και φέρεται να κινήθηκε στην περιοχή της οδού Βόλου.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκαν ήδη οι αστυνομικές αρχές που διεξάγουν έρευνες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μαρτυρίες που ανέφεραν πως είχαν δει ηλικιωμένη με τα χαρακτηριστικά της στην ευρύτερη περιοχή οδήγησαν σε έρευνες στα συγκεκριμένα σημεία χωρίς να προκύψει θετικό αποτέλεσμα.

Η 82χρονη την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη ζακέτα και παντόφλες, ενώ οι οικείοι της απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία ή σε συγγενικό της πρόσωπο στο τηλ. 6944 172583.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ