Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ

Ο Ν. Γάτσας από την Καλλιθέα παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού του για την ανάπτυξη της περιοχής 

 Την Καλλιθέα της δημοτικής ενότητας Ολύμπου επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης”.

Τον κ. Γάτσα καλωσόρισε στην Καλλιθέα η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αναστασία (Τασούλα) Τσενικίδου, η οποία τόνισε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος είναι γνωστός για το ήθος και την εντιμότητά του, αλλά και για την προσφορά του τόσο από θέσεις ευθύνης στο Δήμο Ελασσόνας, όσο και από τη συμμετοχή του σε πολιτιστικούς φορείς της περιοχής.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τους υποψηφίους συμβούλους της δημοτικής ενότητας Ολύμπου και της κοινότητας Καλλιθέας για την υποδοχή και ανέπτυξε συνοπτικά τους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, δίνοντας έμφαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη τοπικά, με αναβάθμιση του πρώην δημαρχείου Ολύμπου σε υπηρεσία μιας στάσης και στην ίδρυση κλιμακίου βορείου τομέα για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας, τόσο των κατοίκων (οδοποιία, φωτισμός, καθαριότητα) όσο και των επαγγελματιών, αγροτών και κτηνοτρόφων (αγροτική οδοποιία, άρδευση κ.α.).

Δεσμεύτηκε δε ότι η νέα δημοτική αρχή θα δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα του αποχετευτικού της κοινότητας, θα κλείσει τις ανεξέλεγκτες χωματερές και θα προωθήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αξιοποίηση της παρολύμπιας περιοχής με βάση την μελέτη του Καθηγητή Θεοχάρη Ζάγκα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γάτσας τόνισε ότι Το κεφάλαιο Όλυμπος παραμένει αναξιοποίητο εξαιτίας της αδιαφορίας της σημερινής διοίκησης. Ούτε οι κατασκηνώσεις Κοκκινοπηλού αξιοποιήθηκαν, ούτε το Κέντρο Πληροφόρησης Ολύμπου λειτούργησε. Κανένας οδηγός, καμία ιστοσελίδα, καμία ηλεκτρονική εφαρμογή, κανένα περίπτερο πληροφόρησης και κανένα σχέδιο ανάδειξης της περιοχής του Ολύμπου έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Η περιοχή του νοτιοδυτικού Ολύμπου γνωρίζει την απόλυτη απαξίωση. Μόνο με τη λειτουργία του Οργανισμού Στρατηγικής Ανάπτυξης, που προωθούμε κατά τη νέα δημοτική περίοδο, μπορεί η περιοχή του Ολύμπου να βγει από την αφάνεια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ