ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 30ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ, ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Σημαντική ήταν η επιτυχία αστυνομικών του Α.Τ. Τυρνάβου που κατάφεραν μέσα σε σύντονο χρονικό διάστημα να διαλευκάνουν μία κλοπή σε σπίτι στο Αργυροπούλι και μία απόπειρα επίσης σε σπίτι στο Μακρυχώρι και να προχωρήσουν στη σύλληψη ενός εκ των δραστών.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα γύρω στις 11 το πρωί σήμερα στο Μακρυχώρι ο φερόμενος ως δράστης μαζί με συνεργό του επιχείρησαν να εισέλθουν σε σπίτι στο Μακρυχώρι αλλά έγιναν άμεσα αντιληπτοί από γείτονες και τράπηκαν σε φυγή με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Αργυροπούλι όπου κατόρθωσαν να μπουν μέσα σε σπίτι από το οποίο αφαίρεσαν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα όμως ο 30χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στο χώρο προσωρινής του διαμονής στον Τύρναβο και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε τμήμα των κλαπέντων χρυσαφικών από το Αργυροπούλι τα οποία κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στον κάτοχό τους και ιδιοκτήτη του σπιτιού στο Αργυροπούλι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ