ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Η “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” ΤΟΥ Β. ΒΑΡΝΑ

Με μία ανακοίνωση που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο fb ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Νέα Πορεία” στο δήμο Ελασσόνας Βασίλης Βαρνάς έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να ηγηθεί συνδυασμού στις εκλογές του Μαΐου και ότι η παράταξη που ηγείται αναστέλλει τη λειτουργία της.

Στην ανακοίνωσή του αφού κάνει μία εκτενή αναφορά στην παρουσία της παράταξης στο δ.σ. και στη στάση της την πενταετία που ολοκληρώνεται αναφέρει και τα εξής:

“Φίλες και φίλοι του συνδυασμού “Νέα πορεία”…

Ανυπέρβλητοι επαγγελματικοί αλλά και προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω τουλάχιστον στην παρούσα συγκυρία την προσπάθεια αυτή και για τις προσεχείς εκλογές του 2019 από την θέση του επικεφαλής του συνδυασμού μας. Η αδυναμία εύρεσης διάδοχης κατάστασης στην θέση του επικεφαλής μοιραία οδηγεί σε αναστολή-παύση της δραστηριότητας της παράταξης ενόψει των επικείμενων εκλογών. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η απόφαση αποχώρησης από το χώρο ήταν μια δύσκολη για μένα απόφαση αλλά είναι και αποτέλεσμα καθαρά προσωπικής επιλογής.

Είναι γνωστό ότι η ενασχόληση με τά κοινά –και μάλιστα από την θέση του δημάρχου– είναι αποκλειστικής απασχόλησης και είναι κάτι το οποίο απαιτεί συνεργασία, υπομονή, σωστή αντίληψη αλλά και σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού.

Στην δημοτική μου πορεία, δεν υπήρξε στιγμή που να μην διακατέχομαι από τη συναίσθηση του οφειλόμενου καθήκοντος που συνιστά υποχρέωση απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας, μια υποχρέωση που πιστεύω ότι έπρεπε να εξοφληθεί, κι αυτό είναι η μεγαλύτερη τελευταία ευχαρίστηση της δημοτικής μου διαδρομής.

Σάς ζητώ την κατανόηση σας για ότι δεν μπόρεσα η δεν κατάφερα και ήταν στις προσδοκίες σας και στις επιθυμίες σας.

Θα ήθελα, ως ενεργό μέλος της σημερινής αυτοδιοικητικής κοινότητας να κάνω απολύτως σαφές πως λειτούργησα με γνώμονα την αντικειμενικότητα και την αξιοκρατία με πείσμα και δημιουργικότητα.

Προς όλους εσάς λοιπόν που μου κάνατε την εξαιρετική τιμή να ήσασταν δίπλα μου σε όλη αυτήν την προσπάθεια την τόσο δύσκολη αλλά και συναρπαστική ταυτόχρονα, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι κάθε επιτυχία και τύχη σε αυτούς που θα κατέλθουν στις προσεχείς εκλογές του δήμου μας αλλά και σε όλους τους υποψηφίους των συνδυασμών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ