ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΝΝΙΟ ΜΟΡΡΙΚΟΝΕ

Κινηματογραφιστές αναμένονται στη Λάρισα

Νέα πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Μουσικής ENNIO MORRICONE, καθώς τα μέλη του προχωρούν στην παρουσίαση εικαστικού έργου και εικόνας που αφορά στις δημιουργίες 16 εικαστικών που εμπνέονται από τον Ιταλό συνθέτη και το έργο του.

Πιο αναλυτικά, 16 εικαστικοί, γραφίστες ,street και tattoo artists δημιουργούν και παρουσιάζουν τα έργα τους, εμπνευσμένα από τον μεγάλο συνθέτη ENNIO MORRICONE, ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας , του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του WISDOG στη Λάρισα από τις 12/4 έως και τις 12/5 και τα ονόματα των δημιουργών είναι τα εξής: Γ.  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Δ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ζ. ΖΗΠΕΛΑ, Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, Α. ΛΑΣΚΑΡΗΣ, Χ. ΛΑΣΚΑΡΗΣ, Α. ΜΑΝΤΖΑΡΗ, Σ. ΜΠΑΚΑΛΗΣ, Π. ΝΤΟΛΑΣ, Ι. ΠΕΤΡΟΥ, Χ. ΣΑΜΑΡΑΣ, Ε. ΣΑΡΛΗ, Ζ. ΣΕΪΤΑΝΗ, Θ. ΤΣΙΑΤΣΙΟΥ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Ε. ΜΟΡΡΙΚΟΝΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εξάλλου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του paidis.com πυρετώδεις είναι οι συνεννοήσεις και προετοιμασίες για την υποδοχή συνεργείου κινηματογραφιστών-συνεργατών του Ιταλού δημιουργού, που αναμένονται εντός του Απριλίου στη Λάρισα, προκειμένου να προχωρήσουν σε γυρίσματα και συγκέντρωση υλικού για την παραγωγή ντοκιμαντέρ με αναφορές και στις εξαιρετικές πρωτοβουλίες και δράσεις του Συλλόγου.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ