ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΗΚΕ Ο 64ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΨΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

Βρέθηκε μπλεγμένος στα δίχτυα του λίγα μέτρα μακριά από την παραλιακή ζώνη

Τραγωδία στα παράλια του νομού, όπου σήμερα το πρωί, όπως ήδη σας ενημέρωσε το paidis.com, εντοπίστηκε η σορός του άτυχου αλιέα Β.Π που αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του στην περιοχή του Αγιοκάμπου.

Οι έρευνες των αρχών που ξεκίνησαν γύρω στις 9 το πρωί και με την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών έφεραν αποτελέσματα, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα δυτών επικέντρωσε στη θαλάσσια περιοχή στο ύψος της γέφυρας «Καλατράβα», για να εντοπίσει λίγο αργότερα τον αλιέα μπλεγμένο σε δίχτυα, σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από την παραλία.

Εικόνες αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν λίγο αργότερα στο λιμάνι του Αγιοκάμπου, όταν μέλος της οικογένειας προχώρησε σε αναγνώριση της σορού, την οποία και παρέλαβε στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει νεκροψία-νεκροτομή που παραγγέλθηκε, ενώ συγκλονισμένη και τοπική κοινωνία προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην πολύτεκνη οικογένεια.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Larisanew.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ