Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ”

Την Κυριακή 7-4-2019 στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα του περιφερειακού Συμβουλίου Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου (Πλατεία Νομαρχίας) στην Λάρισα η περιφερειακή κίνηση Ανυπότακτη Θεσσαλία θα ανακοινώσει το πολιτικό πλαίσιο και θα αποφασίσει για τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις επερχόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας!

Ολα δείχνουν ότι υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της ΛΑΕ Κώστας Δελημήτρος.

Ο Κ. Δελημήτρος γεννήθηκε στο Βόλο και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας. Σπούδασε στο τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου της Μεσίνα στην Ιταλία.

Ως φοιτητής εντάσσεται στις γραμμές της ΚΝΕ και κατόπιν του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος. Ήταν ιδρυτικό μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού και μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της. Το 2006 υπήρξε υποψήφιος Νομάρχης Μαγνησίας. Ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Συμμετέχει στην Επιτροπή Ειρήνης Βόλου , στην Πρωτοβουλία “Ιντιφάντα” και στην Αντιφασιστική Κίνηση. Υπήρξε Πρόεδρος των Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Μαγνησίας την εποχή των μεγάλων κινητοποιήσεων για την Παιδεία. Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ στη Μαγνησία. Πρωτεργάτης της δημιουργίας του Χώρου Διαλόγου Κοινής Δράσης της Αριστεράς στη Μαγνησία, που αποτέλεσε τον πρόδρομο της μεγάλης συμπαράταξης της Αριστεράς στο ΣΥΡΙΖΑ.

Διατέλεσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια της Λαϊκής Ενότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ