ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ

Στο πλαίσιο των επαφών του ο Ν. Χουντής επισκέφθηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου και προγραμμάτισε σειρά συναντήσεων με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου και το Σύλλογο Καταστηματαρχών των παραλίων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο οινοποιείο του Τυρνάβου ο κ. Χουντής ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Χρήστο Τσιτσιρίγγο, τα μέλη της διοίκησης και τους διευθυντές για την πορεία του συνεταιρισμού, αλλά και για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις υγιείς επιχειρήσεις του κλάδου εξαιτίας των αθρόων εισαγωγών και των νοθειών που υπάρχουν, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αναγκαιότητα προώθησης προγραμμάτων αναδιάρθρωσης των αμπελώνων και προστασίας των προϊόντως γεωγραφικής ένδειξης.

Ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ αφού συνεχάρη τη διοίκηση για τις προσπάθειές της να διατηρήσει εύρωστο και υγιή το συνεταιρισμό και υποσχέθηκε στήριξη στα αιτήματά τους στο ευρωκοινοβούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 9 το βράδυ ο κ. Χουντής θα συναντηθεί με φορείς της περιοχής και θα παραβρεθεί σε  ανοιχτή συνεστίαση που πραγματοποιεί η ΛΑΕ Λάρισας στο κατάστημα ‘’Κίτρινα   Γάντια’’, στο λόφο του Φρουρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ