ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΥ 2030

Μοχλός ανάπτυξης οι συνέργειες Τεχνικού Επιμελητηρίου-Δήμου Λαρισαίων υποστήριξε η Ρένα Καραλαριώτου

«Μαζί με τον τεχνικό κόσμο, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να χτίσουμε τη Λάρισα του 2030. Ο κατασκευαστικός κλάδος μπορεί να αποτελέσει, ξανά, σημαντική κινητήριο δύναμη για την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στη Λάρισα.

Έχουμε αξιόλογες τεχνικές εταιρείες, με καταξιωμένους μηχανικούς και μελετητές και μπορούμε να συνεργαστούμε, ως δημοτική αρχή, προς την επίτευξη του στόχου αυτού», σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος, Ρένα Καραλαριώτου.

Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο, Νίκο Παπαγεωργίου, τον αντιπρόεδρο, Κωνσταντίνο Κουλώτσιο, τον γενικό γραμματέα, Αστέριο Νάρη, και τα μέλη Βασίλειο Γερογιάννη, Γεώργιο Μητσιούλη, Παναγιώτη Πάλλα του ΤΕΕ-Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, καθώς και τον πρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας, Κώστα Παπαδημητρίου, που ήταν παρών, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» συζήτησε τις προοπτικές, αλλά και τους τομείς στους οποίους μπορούν να συνεργαστούν το Τεχνικό Επιμελητήριο και ο Δήμος Λαρισαίων.

«Εμείς, οι μηχανικοί, γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο η Λάρισα μπορεί να γίνει μια πόλη λειτουργική, προσβάσιμη σε όλους, με οργανωμένες υπηρεσίες καθαριότητας, ανακύκλωσης, ενεργειακής εξοικονόμησης. Να είναι μια πόλη «πράσινη», με περισσότερους θύλακες οξυγόνου και σωστές αναπλάσεις, μια πόλη «έξυπνη», με τηλεματικές λειτουργίες στόλων και μηχανημάτων, μια πόλη που ανακυκλώνει συνειδητά και με συνέπεια. Στόχος μας είναι να γίνουν περισσότερα έργα, προς όφελος των πολιτών, να γίνονται με σωστό προγραμματισμό και στην ώρα τους. Σε όλους αυτούς τους τομείς, εσείς, τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου μπορείτε να συμβάλλετε αποφασιστικά, με τις προτάσεις και τις υποδείξεις σας, ώστε πραγματικά ο κλάδος να ανακτήσει τη δυναμική του», είπε χαρακτηριστικά η κ.Καραλαριώτου.

Από την πλευρά του ΤΕΕ, ο κ.Παπαγεωργίου και τα μέλη της διοίκησης εξέφρασαν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο της κ. Καραλαριώτου, και τη βεβαιότητά τους για την άψογη συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή. «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Τεχνικό Επιμελητήριο η επίσκεψη ενός υποψήφιου δημάρχου, ώστε να ενημερωθεί για τις προτάσεις μας για την πόλη μας και για την τοπική ανάπτυξη. Πιστεύουμε πως οι δημοτικές αρχές οφείλουν να διαβουλεύονται με τους θεσμικούς φορείς, και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον συνδυασμό “Λάρισα Μπροστά”, όσο και στην επικεφαλής, κ.Ρένα Καραλαριώτου, που σήμερα μας επισκέφθηκαν. Καλή επιτυχία Ρένα!!!»

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση μετείχαν και οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», Έφη Γκερλιώτου, Τριαντάφυλλος Μίχος και Θανάσης Δρυστέλλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ