ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΕΤΑΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητά του

Κάθε μέρα που περνάει κάνει τον εκλογικό Συνδυασμό της Δράσης Πολιτών πανίσχυρο. Απόδειξη αυτού η προσχώρηση του κ. Θανάση Τζαφέτα, που σκόρπισε χαρά και αισιοδοξία σε όλο το στελεχιακό δυναμικό της Δράσης Πολιτών.

Για το γεγονός, ο επικεφαλής κ. Ροντούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Πρόσφατα έδωσα το χέρι της συνεργασίας  και της συμπόρευσης    με ένα γέννημα θρέμμα του κτηνοτροφικού κόσμου και αυτό αποτελεί για μένα υψίστη τιμή. Ο Θανάσης Τζαφέτας είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετική φήμη και οικογενειακή υπόσταση στην τοπική κοινωνία , που τιμά τον λόγο του στο ακέραιο.Η προσφορά του στα ζητήματα που αφορούν στους κτηνοτρόφους θα είναι καταλυτικής βαρύτητας .Τρέφω την πεποίθηση ότι ο Θανάσης θα διακριθεί στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση,  καθώς ήδη διακρίνεται για την ηθική του ακεραιότητα. Τον ευχαριστούμε που εμπιστεύθηκε τη Δράση Πολιτών και τον καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική μας οικογένεια “.

Δήλωση έγινε και από τον κ. Τζαφέτα:

” Επέλεξα τον Συνδυασμό του κ. Ροντούλη,  γιατί πιστεύω στις ικανότητες , στην ευφυΐα και στο τοπικιστικό πνεύμα  που κυριαρχεί στην πολιτική δράση του συγκεκριμένου ανδρός. Ο κ. Ροντούλης μου δίνει την εντύπωση ενός ανθρώπου που έχει αφιερωθεί στην υπόθεση της προόδου του Τυρνάβου και αυτό πραγματικά με ώθησε στη Δράση Πολιτών. Εύχομαι οι Τυρναβίτες να εκτιμήσουν τον αγώνα που χρόνια τώρα κάνει ο κ. Ροντούλης για τον Τύρναβο και να του χαρίσουν μια εκλογική νίκη , που θα πάει μπροστά τον τόπο μας. Προσωπικά θα αγωνιστώ για την προοπτική αυτή , έχοντας πλήρη συνείδηση ότι αγωνίζομαι για το καλό του Τυρνάβου και των κτηνοτρόφων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ