ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Ο Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ

Διαβάστε τη δήλωση – ανακοίνωση των προθέσεων του γνωστού δικηγόρου

Ενισχύω το ενδιαφέρον μου να θέσω υποψηφιότητα ως Δήμαρχος Λάρισας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η απόφαση μου ενισχύθηκε αυτή ήρθε μετά τα απανωτά οργανωμένα χτυπήματα που δέχομαι από τον Νοέμβριο του 2010 όπου και πρωτοεκλέχτηκα στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας ως δημοτικός σύμβουλος και μέχρι του τελευταίου από δικαστήριο της Λάρισας που με καταδίκασε

για μία μελλοντική υπόσχεση που υποτίθεται έδωσα σε μία πολίτη από την Αγιά και έναν πολίτη από τα Τρίκαλα, στα πλαίσια του επαγγέλματός μου.

Η εντυπωσιακή είσοδος τότε της παράταξης μου «Ταυτότητα Πόλης» στα δημοτικά πράγματα με ποσοστό 3,1 % επί του εκλογικού σώματος θορύβησε πολλούς και από τότε έβαλαν το σχέδιο τους για την βιολογική εξόντωση μου, ναι αυτήν όπως διαβάσετε.

Η επιλογή που έκανε η παράταξή μας για στήριξη το 2010 της γνώσης και της εμπειρίας της δημοτικής αρχής Τζανακούλη, χωρίς ποτέ να τον κατονομάσουμε οδήγησε σε οργανωμένη πλάνη του εκλογικού σώματος για εμάς.

Συγκεκριμένα 3 μέρες μετά τον πρώτο γύρο ένας υποτιθέμενος εκδότης περιοδικού μόδας με πλησιάζει και μου ζητάει τα τηλέφωνα όλων των υποψηφίων μου για να τους στείλει υποτίθεται το περιοδικό του.

Σημειωτέον σήμερα αυτός αντιμετωπίζει σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα και χαριεντίζεται στο facebook με ατάκες και πλάκες, αλλά τότε έδωσε αυτά τα στοιχεία σε δικό μου σύμβουλο που αυτός ήταν αντιτιθέμενος με την επιλογή μας , για τον β γύρο. Αυτός παίρνει έναν έναν τηλέφωνο τους υποψηφίους μου και έπεισε 11 από τους 100 να βγάλουν κατάπτυστη ανακοίνωση και να με κατηγορήσουν με χυδαία έκφραση εμένα για την επιλογή αυτή.

Πρόκειται για κάποιους που με καθοδηγητή έναν σκοτεινό άνθρωπο που σήμερα εμφανίζεται σε μία κίνηση του Ιώνος Δραγούμη και του Χαριλάου Τρικούπη της Λάρισας τους καθοδήγησε στην σύνταξη του κειμένου τους . Ο ρόλος βέβαια δημοσιογράφου που σήμερα δεν είναι στη ζωή τον ώθησε σε αυτή την απρέπεια λίγες ώρες μετά την δική μου ανακοίνωση για στήριξη Τζανακούλη είναι γνωστός και έχει δημοσιευτεί και στον επικήδειο του .

Μέσα στο δημοτικό συμβούλιο με ψηφίζουν γραμματέα του και τότε διαπιστώνω την απάθεια, την αδιαφορία και το πότε θα τελειώνουν οι ομιλίες των άλλων και μην ακούσουμε τον Μπαρτζώκη που δεν είναι στο σύστημα τους.

Βλέποντας αυτό το κλίμα εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι σύμβουλοι τραπεζών και σχεδίασαν τη δεύτερη φάση της εξόντωσης μου, βρήκαν ρόλο να με κατηγορήσουν για τον τρόπο και τη χρησιμότητα της εργασίας μου στα χρέη των δανειοληπτών.

Εκμεταλλευόμενοι τις θεσμικές ιδιότητες τους καίτοι συγγενικά πρόσωπα τους είναι υποδιευθυντές σε τράπεζες της ΛΑΡΙΣΑΣ, μου άσκησαν πάνω από 7 διώξεις στο φορέα που έλεγχαν τότε και έστειλαν καταγγελίες ανθρώπων που μου χρωστούσαν χρήματα από την εργασία μου στο εισαγγελέα. Αυτό το κλίμα δυστυχώς αποτυπώθηκε τόσο κατά την υποψηφιότητα μου ως βουλευτή της Ντόρας Μπακογιάννη το 2012, όσο και κατά τη εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών του 2014 . Τα τελευταίο όμως για εμένα και την ψυχή μου χτύπημα ήρθε με την ακατανόητη απόφαση του δικαστηρίου που για πρώτη φορά στην Ελλάδα καταδικάζει κάποιο πολίτη γιατί έδωσε μία υπόσχεση (που όπως σας προείπα δεν έδωσα). Αυτό θεωρώ είναι στο σύστημα που επικροτεί στην πλατιά αυτή πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ και σήμερα έχει την εξουσία. Δεν λένε δεν αγιάζεις στον τόπο σου και εγώ λέω σήμερα

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΛΟΣ ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ;

Θέλω επίσης να σας ενημερώσω ότι υποψήφιος Δήμαρχος είχε προταθεί και αποδεχθεί στην αρχή από την δική μας παράταξή, ένας πρώην βουλευτής πατριωτικού κόμματος.

Ευχαριστώ τους 35 υποψηφίους δημοτικούς σύμβουλους που υπέγραψαν την δήλωση υποψηφιότητας τους , για τη στήριξη τους . Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με πλησίασαν που μου είπαν μία καλή κουβέντα ειδικά μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης του 5μέλους εφετείου Πλημμελημάτων πριν 3 βδομάδες.

Ποτέ δεν θα τους ξεχάσω για την αγάπή τους και την εμπιστοσύνη τους και θα προχωρήσουμε μαζί . Εγώ θα παλέψω και για την επαγγελματική πορεία μου, για τη οικογένεια μου και τις στενές φίλες μου. Θα παλέψω επίσης και για το κόμμα που ίδρυσαν οι Έλληνες Δανειολήπτες ΚΑΙ ΘΑ συνεχίσω την προσπάθεια να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗΣ ΜΑΣ και να μπούμε στην βουλή ως κόμμα ειδικού σκοπού και στόχου.

Ο αγώνας της επιβίωσης μας είναι πού σκληρός και θέλω να τον ακολουθήσω δυνατά .

Δεν θα ΞΕΧΑΣΩ ποτέ όμως και τους ανθρώπους που σε σκοτεινά μουχλιασμένα γραφεία τους οργάνωσαν αυτό σ΄εμένα και στην ΨΥΧΗ μου . Πάντοτε θα είμαι από πίσω τους και οι Ερινύες τους θα τους κυνηγούν έως μπούμε όλοι στο κουτί της ταφής μας. Κάθε ΕΥΡΩ που βγάλαν και βγάζουν από τον πόνο της δικής μου ΨΥΧΗΣ είναι ματωμένο και βρώμικο και αυτό η κοινωνία θα τον γνωρίζει συνέχεια .

Οποίος διαβάζοντας την ανακοίνωση βλέπουν τον εαυτό τους μέσα, ας κοιταχθούν στο καθρέπτη και να δουν πολύ άσχημοι είναι , οι κατάρες των ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ θα τους ακολουθούν και μαζί μου θα αναμετρηθούν στην άλλη ζωή.

Η δημοτική παράταξη μας Ταυτότητα Πόλης θα συνεχίσει να υπάρχει και να προτείνει την βελτίωση του επιπέδου ζωής στην πόλη μας .

ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΑΩ και ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ.

ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ μου.

Γιώργος Μπαρτζώκης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ