ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΜΠΑΝΤΡΑΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητά του

Τα χέρια δόθηκαν και η συμπόρευση αποφασίστηκε.Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου , ο από τα Δένδρα προερχόμενος Αλέξανδρος Μπαντραλέξης θα είναι στο πλευρό του Στέλιου Ροντούλη και της Δράσης Πολιτών.

Ο επικεφαλής της Παράταξης, κ. Στέλιος Ροντούλης,  μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μπαντραλέξη , προχώρησε στην παρακάτω δήλωση :”Η συμπόρευση του κ. Μπαντραλέξη με την Παράταξή μας είναι ιδιαιτέρως τιμητική.Ο Αλέκος είναι ένας άψογος επαγγελματίας και οικογενειάρχης,  που χαίρει της καθολικής εκτίμησης των συγχωριανών του,  με μεγάλη διάθεση προσφοράς στα κοινά του τόπου του.Θεωρώ ότι η ευπρέπεια,  η προσήνεια , η ανιδιοτέλεια και η εντιμότητα που χαρακτηρίζουν τον άνδρα θα βοηθήσουν πολύ την εκλογική μας προσπάθεια και γι αυτό τον υποδεχόμαστε όλοι με χαρά και αισιοδοξία “.

Σύντομη δήλωση έγινε και από τον κ. Μπαντραλέξη: “Πιστεύω ότι ο κ. Ροντούλης θα γίνει ο δήμαρχος που θα αναζωογονήσει τα ευρισκόμενα σε μαρασμό σήμερα χωριά του Δήμου Τυρνάβου. Γι’ αυτό συμπαρίσταμαι στον αγώνα της Δράσης Πολιτών,  καλώντας τους συμπολίτες μου να υποστηρίξουν με θέρμη τον Συνδυασμό των μεγάλων αλλαγών στον τόπο μας , τον Συνδυασμό της Δράσης Πολιτών. Αξίζει να υποστηρίξουμε ανθρώπους που αποδεδειγμένα μπορούν να κάνουν τις εξαγγελίες τους πράξη.Αξίζει να υποστηρίξουμε ανθρώπους  που εδώ και χρόνια αγωνίζονται για τον Τύρναβο χωρίς να είναι κομματικοί κομήτες. Αξίζει να υποστηρίξουμε αδέσμευτα και ανεξάρτητα μυαλά που δεν σκέφτονται την τσέπη τους ,αλλά το κοινό καλό , χωρίς να έχουν παρωπίδες και χωρίς να διαιρούν τους δημότες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ