ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΟ 90’+ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει ένα μεγάλο «διπλό» απώλεσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αμπελωνιακός, που είδε το γείτονα Φαλανιακό να ισοφαρίζει στο 90’+ χάρη σε τέρμα του Λεσάι.

Αγωνιστικά, παίζοντας με ελλείψεις ο Φαλανιακός δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Αμπελωνιακού, με το Φαρμάκα να δηλώνει «παρών» όταν χρειάστηκε, ενώ Τσιάκος, Δημητρέλης και Ακριβόπουλος δεν κατάφεραν να τον νικήσουν όταν βρέθηκαν σε θέση βολής!

Λίγες οι καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, για να φτάσουμε στη φάση του 80’ όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Τσιάκο εντός περιοχής, με το διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι, ενώ ο ψυχωμένος Αμπελωνιακός βρήκε δίχτυα στο 85’ χτυπώντας στην κόντρα, με το Δαλακώνη να ολοκληρώνει ιδανικά την αντεπίθεση γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του!

Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση και η λύτρωση ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις, όταν ο Λεσάι με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το σκορ σε 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Μιχάλης Μαλαμάς):Μάλτζιαρης, Μάνικος, Βαρσάμης (70′ Ιωαννίδης), Παππάς, Πανταζής Ηλ., Μαχαίρας, Λυγούρας Χρ., Ακριβόπουλος (52′ Αλατάς), Δημητρέλης (81′ Μπέης (90′ λ.τ. Καρακίτσιος)), Τσιάκος, Λεσάι.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Φουδούλης, Δαλακώνης, Μητρούσκας, Γούτος, Αλατάς Δ. (75′ Καρυπίδης), Καραλής, Καραγιάννης (85′ Κατσής), Χατζούλης, Αλεξανδρής (90′ Βούκιας), Αλεξόπουλος.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΕΠΣΛ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ