Η ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΒΙΚΥ ΝΤΟΚΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη η επιτυχία της Τυρναβίτισσας Βίκυ Ντόκου στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Κομμωτικής OMC Hairworld 2019, αφού η φωτογραφία της δημιουργίας της βρέθηκε μεταξύ των 5 φιναλίστ παγκοσμίως και πλέον διεκδικεί την πρώτη θέση με διαγωνιζόμενες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιρλανδία και τη Ρουμανία στην κατηγορία LADIES TREND CUT 2019 OMC STYLIST AWARD.

Αναμφισβήτητα μεγάλη η επιτυχία της Τυρναβίτισσας καλλιτέχνιδας της κομμωτικής που έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο fb:

“Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ”ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ” από καρδιάς σε όλους εσάς τους φίλους, συναδέλφους, διαδικτυακούς μου φίλους.

Οι ευχές σας και τα όμορφα μηνύματα που δέχτηκα αυτήν την απίστευτη αγάπη σας με συγκίνησε και με ενδυνάμωσε για να συνεχίσω με ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση με ακόμα μεγαλύτερο πάθος σε αυτό που με τόσο μεράκι και αγάπη κάνω στον χώρο της κομμωτικής τέχνης!!!

Να ευχαριστήσω το HAIRPROF CLUB GREECE που είναι πλέων επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Καλλιτεχνικής Ομοσπονδίας Κομμωτών OMC και μέσω του δικού της ελληνικού διαγωνισμού Greek Hairdressing Awards2019 μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχω στον παγκόσμιο διαγωνισμό OMC Hairworld.

Και τέλος να ευχαριστήσω…

Το μοντέλο μου: Kallirroh Spyropoulou

Την μακιγιέζ μου: Ντονα Ντοκου

Τον φωτογράφο μου: Louis Loukas

Για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα της φωτογραφίας που μου χάρισαν!

Σάς ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σάς!

Τα καλύτερα έρχονται…!

Φωτογραφία που διεκδικεί την πρωτιά στο θέμα Ladies Trend Cut”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ