ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΠΕΠ – ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ανακοίνωση της διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου

Θετική εισήγηση για μια ακόμη φορά έλαβε από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) η επένδυση του εκπαιδευτικού ομίλου ΟΜΗΡΟΣ στο κέντρο της Λάρισας σε επισφράγιση των αποφάσεων των προηγούμενων αρμόδιων υπηρεσιών (Πολεοδομίας, Πυροσβεστικής) που ελέγχουν τα εκπαιδευτικά κτήρια

και άθελά τους τον τελευταίο καιρό ενεπλάκησαν σε σωρεία καταγγελιών.

Κύκλοι του Υπουργείου Παιδείας διαβεβαιώνουν ότι δεν συντρέχουν λόγοι καθυστερήσεων που κινδυνεύουν πλέον να τινάξουν την επένδυση στον αέρα και ότι σύντομα θα λάβει τις τυπικές υπογραφές που απαιτούνται για την έναρξη της λειτουργίας.

Η επένδυση του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ» σε ένα υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κτήριο στο κέντρο της Λάρισας, έχει ήδη ξεπεράσει τα 2,5 εκ. και οι θέσεις εργασίας σε  διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό θα ξεπεράσουν τις 150 όταν λάβει  την άδεια λειτουργίας.

Εκτός από την απασχόληση, η επένδυση ανοίγει αναπτυξιακές προοπτικές για ολόκληρη τη Θεσσαλία, αφού τοποθετούνται οι βάσεις προκειμένου η ευρύτερη περιοχή να εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κόμβο που θα προσελκύσει σπουδαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ