ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

Σε μία ασυνήθιστη και ταυτόχρονα απαράδεκτη ενέργεια προχώρησαν χθες άγνωστος ή άγνωστοι που μπλόκαραν στο facebook δημοσίευση του υποψηφίου δημάρχου Ελασσόνας Δ. Καρανίκα η οποία αφορούσε τη διακήρυξη αρχών και θέσεων του συνδυασμού.

Από την πλευρά της η παράταξη “Ενας δήμος για όλους” του κ. Καρανίκα προχώρησε σε επίσημη καταγγελία επισημαίνοντας ότι θα προσφύγει και στη δικαιοσύνη. Αναλυτικά αναφέρει:

“Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας κάνουμε μια σοβαρότατη καταγγελία.

Χθες 8 Απριλίου το βράδυ ανεβάσαμε από το blog μας, σ’ αυτή τη σελίδα μας του fb μια δημοσίευση μας (θα τη βρείτε στη συνέχεια) με τον τίτλο:

«Διακήρυξη Βασικών αρχών και θέσεων του συνδυασμού «ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Του υποψηφίου Δημάρχου Ελασσόνας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ»

Μετά από λίγο η δημοσίευσή μας μπλοκαρίστηκε και λάβαμε από το fb την ειδοποίηση ότι χρήστης ή χρήστες θεώρησαν την δημοσίευση προσβλητική (για ποιόν άραγε;) και την μπλοκάρισαν όπως και αφαίρεσαν από την εισαγωγική μας κάρτα την επικοινωνία με το blog μας: karanikasdimitris . Όπως και η κάθε αναφορά μας σε αυτό με τη μορφή της κανονικής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας, μπλοκάρεται θεωρώντας την προσβλητική και ανάρμοστη. Όπως καταλαβαίνετε η επίθεση είναι προσωπική απέναντι στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Καρανίκα και στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε προβεί σε καταγγελία στην ασφάλεια ηλεκτρονικού εγκλήματος και ευχόμαστε να μη επιβεβαιωθούν οι υποψίες σχετικά με το ποιοι το έκαναν και γιατί.

Είναι κρίμα που τόσο νωρίς ο προεκλογικός αγώνας στην Πόλη πήρε τέτοια μορφή ύπουλης και χυδαίας επίθεσης και αντιπαράθεσης.

Υ.Σ. –Μη προσπαθήσετε με τις «10 ερωτήσεις» να τους βρείτε, μάλλον στις 3 πρώτες θα είστε σίγουρο

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Την ενέργεια των αγνώστων που μπλόκαραν την ανακοίνωση της παράταξης “Ενας δήμος για όλους” καταδικάζει και η δημοτική αρχή Ελασσόνας κάνοντας λόγο για κουκουλοφόρους του διαδικτύου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αντιδημοκρατική ενέργεια «διαδικτυακών κουκουλοφόρων» οι οποίοι, με ενέργειές τους, κατάφεραν, πρόσκαιρα, να μπλοκάρουν στο Facebook ένα πολιτικό κείμενο της δημοτικής παράταξης «Ένας Δήμος για Όλους» με επικεφαλής τον Δημήτρη Καρανίκα.

Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν βοηθούν την εκλογική διαδικασία, αλλά υπονομεύουν το δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών, κάτι που αποτελεί βασικό συστατικό της ίδιας της δημοκρατίας.

Από πλευράς μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εγγυηθούμε την απρόσκοπτη διεξαγωγή της προεκλογικής διαδικασίας, η οποία αποτελεί θεμέλιο της υπέρτατης πολιτικής λαϊκής έκφρασης, δηλαδή της ψήφου”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ