Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: Η ΝΔ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αισιόδοξος για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές που ακολουθούν εμφανίστηκε από τη Λάρισα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Παπαδημούλης, όπως και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του κόμματος Θεοδόσης Πελεγρίνης και Όλγα Νάσση, που με αφορμή τη διήμερη επίσκεψή τους σε Λάρισα, Τύρναβο και Ελασσόνα

παραχώρησαν το πρωί της Τετάρτης  συνέντευξη τύπου.

«Δίνουμε τη μάχη για την Ευρώπη των λαών, με έμφαση στον αγροδιατροφικό τομέα και τη στήριξή του σε ευρωπαϊκό επίπεδο», τόνισε η Όλγα Νάσση, ενώ για κρίσιμες εκλογές «που στοχεύουν στην εκλογή προσώπων που θα σταθούν απέναντι στην ακροδεξιά και τη λιτότητα που απειλεί την Ευρώπη» έκανε λόγο ο Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Παπαδημούλης υπογράμμισε πως «καλούμαστε να φτιάξουμε μια πλειοψηφία ικανή να αποτρέψει την άνοδο των νεοφιλελεύθερων και της ακροδεξιάς», προσθέτοντας με νόημα πως «παλεύουμε κόντρα στο σενάριο της προεδρίας του ανθέλληνα Βέμπερ στην Κομισιόν».

«Οι Έλληνες θα πουν “όχι” στην οπισθοδρόμηση, πλέον επουλώνουμε τις πληγές της κρίσης και τα μηνύματα που εισπράττουμε δεν έχουν καμία σχέση με τις δημοσκοπήσεις», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος αναφερόμενος στην Προοδευτική Συμμαχία τόνισε πως «είναι στην αρχή της και σ’αυτή αναμένεται να προστεθούν και άλλες δυνάμεις σε ένα κοινό μέτωπο εναντίον του φασισμού», ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις για το σκάνδαλο Novartis επέμεινε πως «πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Δεν είναι δουλειά των κομμάτων να δικάζουν, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο πως η πρώτη που έβγαλε ανακοίνωση υπέρ του Α. Λοβέρδου ήταν η ΝΔ και όχι το ΚΙΝΑΛ. Προφανώς κάτι φοβούνται», εκτίμησε ο κ. Παπαδημούλης, που έστρεψε τα πυρά του και εναντίον της Φ. Γεννηματά αναφέροντας πως «ευγενικά δέχεται πιέσεις από Ευρωπαίους για να στηρίξει την Προοδευτική Συμμαχία».

«Να της θυμίσουμε πως τόσο ο Ανδρέας Παπανδρέου όσο και Γιώργος Γεννηματάς υπογράμμιζαν πάντα πως δεν θεωρούν ως αντίπαλο την Αριστερά αλλά τη Δεξιά», τόνισε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας παράλληλα πως το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα επηρεάσει και την πορεία προς τις εθνικές εκλογές.

«Το βράδυ των Ευρωεκλογών κάποιοι θα σπάσουν τα μολύβια τους. Η ΝΔ κερδίζει τις δημοσκοπήσεις και εμείς τις εκλογές», κατέληξε ο κ. Παπαδημούλης.

Η περιοδεία των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου με επίσκεψη στην Ελασσόνα, ενώ απόψε το βράδυ θα πάρουν μέρος σε εκδήλωση της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας που θα πραγματοποιηθεί στις 20.30, σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας, με θέμα: «Νέα εποχή, νέοι αγώνες με την Αριστερά μπροστά. Προοδευτική Συμμαχία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ