ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Π. Γούλα σε συνοικίες της πόλης

« Είναι θέμα στοιχειώδους δικαιοσύνης για μια δημοτική αρχή, να μην αφήνει καμία γειτονιά πίσω. Το να μπορείς να αναδείξεις κάθε γωνιά της πόλης σου. Με έργα ανάπλασης και παρεμβάσεις σε περιφερειακές συνοικίες της πόλης που σήμερα μοιάζουν απομονωμένες, για να ισορροπήσει επιτέλους η Λάρισα.

Για να αναπτυχθούν ομοιόμορφα όλες οι γειτονιές».  Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Παναγιώτης Γούλας, από την πλατεία Εργατικών κατοικιών του Αγίου Θωμά, όπου και έγινε δέκτης των παραπόνων των κατοίκων της περιοχής για τις μεγάλες ελλείψεις σε βασικά έργα υποδομής.

Προηγουμένως επισκέφθηκε, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Πρωτοβουλίας Αξιών τη Φιλιππούπολη και τη Λέσχη Πολιτισμού στο Λιβαδάκι, όπου και τέθηκε με έμφαση το μεγάλο θέμα του Υποσταθμού της ΔΕΗ και της υπογείωσης των καλωδίων.

«Είναι σημαντικό το να υπάρχει ένας συγκεκριμένος οδικός χάρτης για τη Δημοτική Αρχή, για κάθε συνοικία, που να καταγράφει τις προτεραιότητες αλλά και τις δεσμεύσεις της και βεβαίως να απαντά στα άμεσα και καθημερινά προβλήματα των κατοίκων κάθε γειτονιάς.  Η καταγραφή και συζήτηση των προβλημάτων σε κάθε γειτονιά, θα δώσει τουλάχιστον για εμάς, τη δυνατότητα να δεσμευτούμε συγκεκριμένα, χωρίς μεγάλες κουβέντες και να μετρηθούμε για τη συνέπειά μας. Δεν είναι λογικό να ζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις οι κάτοικοι της Φιλιππούπολης για την οριοθέτηση και αξιοποίηση της Τάφρου Χατζηχαλάρ; Δεν είναι λογικό να απαιτείται μια σοβαρή μελέτη του προβλήματος με τους στενούς δρόμους στην περιοχή του Αγίου Θωμά; Δεν είναι σοβαρό θέμα η υπογείωση των καλωδίων του υποσταθμού της ΔΕΗ στο Λιβαδάκι; ‘Η τα διαλυμένα πεζοδρόμια, ο ελλιπής φωτισμός, τα κυκλοφοριακά προβλήματα; Είναι όλα αυτά που αλλάζουν την ποιότητα ζωής», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων.

«Θέλουμε μια Λάρισα ζωντανή.

Και Ζωντανή Λάρισα σημαίνει πόλη που θέλουμε να ζούμε.

Πόλη όμορφη που σέβεται τους επισκέπτες, αλλά, κυρίως, τους κατοίκους της. Σημαίνει φροντισμένες γειτονιές, καθαροί δρόμοι, ασφαλείς παιδικές χαρές, ανάσες πρασίνου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ