ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Περιοδεία σε Λάρισα και Ελασσόνα πραγματοποιεί σήμερα η οικονομολόγος και υποψήφια   ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελένη Παναγιωταρέα, η οποία με αφορμή την επίσκεψή της στο νομό παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας.

«Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αποτελεί συνδυασμό ανανέωσης και εμπειρίας και στοχεύει στο να δώσει μια πειστική απάντηση στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τεκμηριωμένα προγράμματα που αποσκοπούν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ελλάδας», ανέφερε η κ. Παναγιωταρέα, προσθέτοντας πως «η ΝΔ αποτελεί το πιο φιλοευρωπαϊκό κόμμα της χώρας».

Μην κρύβοντας τον προβληματισμό της για την άγνοια των ψηφοφόρων όσον αφορά στο Ευρωκοινοβούλιο και τη δουλειά των Ελλήνων ευρωβουλευτών η κ. Παναγιωταρέα υπογράμμισε πως «ο κόσμος πρέπει να “εκπαιδευτεί” προς αυτή την κατεύθυνση», προσθέτοντας πως η ΝΔ επιδιώκει νίκη στις Ευρωεκλογές θεωρώντας «πως ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε αξιόπιστη εθνική πολιτική».

Περιγράφοντας ως «μαυροπίνακα» και «αχαρτογράφητα νερά» το Brexit, η υποψήφια της ΝΔ εκτίμησε πως η έξοδος της Μ. Βρετανίας «θα έχει κόστος για την ίδια αλλά και για την Ευρώπη, καθώς πλήττεται η άμυνά της», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων που φοιτούν στη χώρα «και σαφώς θα επηρεαστούν από την έξοδο».

Κλείνοντας η κ. Παναγιωταρέα αναφέρθηκε και στην άνοδο της ακροδεξιάς σε ευρωπαϊκό επίπεδο υπογραμμίζοντας πως «το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στέκεται σταθερά απέναντι στον ακροδεξιό λόγο», ενώ από τα πυρά της δεν ξέφυγε και η συνεργασία Τσίπρα-Καμμένου, όπως και η κατάληξή της.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com