Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Για τον “αγώνα της χρονιάς”, όπως τον έχουν χαρακτηρίσει όλοι στον Αμπελώνα, ετοιμάζεται η ομάδα μπάσκετ της πόλης. Ο Γ.Σ.Αμπελώνα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τερμάτισε στην κορυφή του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, με 20 νίκες σε 22 αγώνες, συγκατοικώντας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία λόγω καλύτερης διαφοράς πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια,

καταλαμβάνει την πρώτη θέση και οι Αμπελωνίτες την δεύτερη.

Έτσι λοιπόν, ο Γ.Σ.Αμπελώνα καλείται να αντιμετωπίσει σε νόκ – άουτ παιχνίδι, με πλεονέκτημα έδρας, την ομάδα των Γόμφων, η οποία δεν έχει γνωρίσει φέτος την ήττα σε εκτός έδρας αγώνα, με τον νικητή να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final Four για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στις 6:30 το απόγευμα στο Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από όλο το μπασκετικό φίλαθλο κοινό της Θεσσαλίας.

Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες, που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου είναι: η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Σπάρτακος Λάρισας και ο Γ.Σ.Αλμυρού.

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα σε ανακοίνωση, που εξέδωσε αναφέρει:

«Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού Πρωταθλήματος. Η ώρα έφτασε. Το πιο μεγάλο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, είναι μπροστά μας… Καλούμε όλους τους Αμπελωνίτες, αλλά και όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ, να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμη μεγάλη πρόκριση. Ενωμένοι ως το τέλος, συνεχίζουμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ