ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΑΠΟΚΤΑ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για τη συμμετοχή της Χρ. Φουρτούνα στο ψηφοδέλτιο

Όπως ήδη  έχουμε ανακοινώσει , η Ομάδα των υποψηφίων Τοπικών Συμβούλων στο Αργυροπούλι καθημερινά δυναμώνει και σκορπά μηνύματα νίκης με νέες εξαιρετικές παρουσίες.

Προσφάτως , λοιπόν , στην Παράταξη ενσωματώθηκε και η κ. Χρύσα Φουρτούνα , μετά από συνάντηση που είχε με τον επίσης υποψήφιο κ. Αποστόλη Βογιατζή.

Για το γεγονός , ο κ. Στέλιος Ροντούλης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: “Η υποψηφιότητα της κ. Φουρτούνα μου έδωσε μεγάλη χαρά.Είναι μια νέα μητέρα που προέρχεται από μια εξαιρετική οικογένεια και η οποία δηλώνει παρούσα στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση από αγνή διάθεση προσφοράς στον τόπο της.

Η υποψηφιότητά της αποδεικνύει για πολλοστή φορά την εκτίμηση που τρέφουν οι νέοι άνθρωποι για τη “Δράση Πολιτών”  σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου και το γεγονός αυτό , εκτός από υπερηφάνεια , μας γεμίζει και με μεγάλες ευθύνες για το αύριο των Χωριών μας.Δεν μπορούμε και δεν μας επιτρέπεται να ολιγωρήσουμε  .Τα χωριά μας πρέπει να ζήσουν και να ευημερήσουν,  γιατί αποτελούν  τους πνεύμονες του Δήμου μας “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ