«ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ» ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Ανανέωση συνεργασίας με το Β. Μπακογιάννη ανακοίνωσε η ομάδα της Φαλάνης

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Σμόλικα Φαλάνης και του Δαμασιακού για τα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΛ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο στείρο 0-0 και να αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στο δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην έδρα του Δαμασιακού στις 2 Μαΐου.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τη βροχή οι δύο ομάδες δημιούργησαν σημαντικές  ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με κορυφαία για το Σμόλικα τη φάση του 34ου λεπτού, όταν ο Μπέτσης έπιασε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να τραντάζει τα δοκάρια του Βλιώρα.

Η απάντηση των «μπλε» ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, όταν στο 43’ και σε φάση διαρκείας ο Λούτσος έπιασε την κεφαλιά και ο Πετράκης έσωσε απομακρύνοντας λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να περιμένουν τον επαναληπτικό για την πολυπόθητη πρόκριση και το εισιτήριο για τον τελικό.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σέντζας, Σκούπρας, Καρέντζος, Ζαμπέτας (72′ Γκατζιούρας), Μολάς, Μπέτσης, Γκατζούλης, Πετράκης, Κακαζούκης.

Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Βλιώρας, Ιωαννίδης, Ντόκος, Γεωργατζιάς, Μπακαΐμης, Μουσιάρης, Νάτσης (89′ Λέτσιος Στ.), Τσιάλτας (65′ Δούκας), Λούτσος, Αμπατζίδης (59′ Λόλας), Φούντας (75′ Γκαντρής).

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΣΤΟ ΣΜΟΛΙΚΑ Ο Β. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εξάλλου την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τεχνικό της ομάδας Β. Μπακογιάννη ανακοίνωσε η διοίκηση του Σμόλικα, που σε ανακοίνωσή της σημειώνει τα εξής:

“Η διοίκηση του Σμόλικα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Μπακογιάννη!! Μετά την άψογη συνεργασία της φετινής και πρώτης χρονιάς ανάμεσα στις δύο πλευρές κι ενώ η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, συνεχίζουμε τη συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό και ξεκινάμε τον σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν πιστοί πάντα στο όραμα και τις φιλοδοξίες του συλλόγου!!!”.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ