ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΦΩΛΙΑ ΠΕΛΑΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Άμεσα ήταν μαθαίνουμε τα αντανακλαστικά που επέδειξε η ΔΕΗ, με τους αρμόδιους να ανταποκρίνονται σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους φιλοζωικό σωματείο της Λάρισας, αντικαθιστώντας φωλιά πελαργών που είχε καταστραφεί από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών στο Δαμάσι.

Μπράβο στους υπεύθυνους για την παρέμβαση και αν μη τι άλλο δίκαια και η δημόσια αναγνώριση από τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος», που με ανάρτησή τους ευχαριστούν για την ανταπόκριση αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

“ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΩΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΑΜΑΣΙ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!”.

Ενθαρρυντικά τα μηνύματα και κυρίως κόντρα στον «ωχαδερφισμό» και τις περιπτώσεις κακοποίησης αδέσποτων που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με τους λίγους ασυνείδητους να προσβάλλουν δυστυχώς με τις πράξεις τους μια ολόκληρη περιοχή.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ