ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ : ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΠΑΝΤΑΖΗ

Ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητά της

Η γυναικεία ομάδα της Δράσης Πολιτών του Στέλιου Ροντούλη κυριολεκτικά σαρώνει.Συνεχώς νέες αξιόλογες γυναικείες παρουσίες ενδυναμώνουν την Παράταξη , αποσκοπώντας στην έλευση της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που θα δώσει ανάσες προόδου και δημιουργίας στον τόπο μας.

Ισχυρή απόδειξη του ισχυρισμού μας αποτελεί η κ. Πόπη Πανταζή, η οποία εσχάτως αποφάσισε να συμπορευτεί με την Δράση Πολιτών , αποδεχόμενη σχετική πρόταση του επικεφαλής κ. Ροντούλη.
Για το γεγονός,  ο κ. Ροντούλης προχώρησε σε σχετική δήλωση: “Η ένταξη της κ. Πανταζή στη Δράση Πολιτών  χαροποίησε πολύ κόσμο. Η Πόπη είναι μια ιδιαίτερα αγαπητή παρουσία στον Τύρναβο , καθότι ανέστησε και ανέθρεψε σωστά τρία υπέροχα παιδιά , χωρίς να αφήσει ποτέ μάλιστα την εργασία της και την κοινωνική της προσφορά.Είναι υπόδειγμα μητέρας εργαζόμενης που εξυπηρετεί πολλαπλούς κοινωνικούς ρόλους , ούσα πολύ δραστήρια και στους εκκλησιαστικούς κύκλους που παράγουν αθορύβως μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.Τρέφω την πεποίθηση ότι η υποψηφιότητά της κ. Πανταζή θα κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας , διότι θα εκτιμηθεί και θα επιβραβευθεί η άψογη ηθική υπόσταση και η διαρκής σιωπηλή κοινωνική προσφορά του συγκεκριμένου ατόμου.Καλωσήρθες Πόπη στη Δράση Πολιτών “.
Σύντομη δήλωση έγινε και από την κ. Πανταζή: ” Αποφάσισα να συμπορευθώ με τον κ. Ροντούλη , γιατί πάντα θαύμαζα στον άνθρωπο αυτόν  την αισιοδοξία του , τον δυναμισμό του και , προπάντων,  το πάθος του για τον Τύρναβο.Θέλει να αλλάξει τον Τύρναβο,
 να δημιουργήσει πράγματα που θα κάνουν τους Τυρναβίτες υπερήφανους για την πόλη τους , να φέρει ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία στις οικόγειες του Τυρνάβου.Πιστεύω λοιπόν πως αξίζει να βοηθήσουμε όλοι έναν τέτοιο άνθρωπο να πετύχει τους στόχους του.Η δική του επιτυχία θα είναι επιτυχία όλων μας , θα είναι επιτυχία των οικογενειών μας.Σε έναν τέτοιο άνθρωπο αξίζει να δοθεί μια ευκαιρία , για να κριθεί και αυτός εν συνεχεία από το έργο που θα παράξει.Ας ξεφύγουμε επιτέλους από τη στείρα λογική των κομμάτων και των διαιρετικών χρωμάτων και ας κοιτάξουμε τους ανθρώπους που μπορούν να αναστήσουν την πόλη μας , τον Τύρναβο “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ