ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ Η ΜΑΙΡΗ ΚΑΜΗΛΑΡΑΚΗ-ΣΑΜΑΡΑ

Στο πλευρό της υποψήφιας δημάρχου Λαρισαίων, Ρένας Καραλαριώτου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης “Λάρισα Μπροστά” συμπαρατάσσεται η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Καμηλαράκη-Σαμαρά, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση της Δημοτικής Παράταξης «Λάρισα Μπροστά» και της συναδέλφου Πολιτικού Μηχανικού Ρένας Καραλαριώτου να συμμετάσχω στο συνδυασμό και να αγωνιστούμε μαζί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Μετά τη δεκαπενταετή πολιτική πορεία μου, βασισμένη στις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους πολίτες της Λάρισας, με μαχητικότητα, ήθος, εντιμότητα και ειλικρίνεια, συστρατεύομαι με τη Ρένα, μια γυναίκα με όραμα και σχέδιο για το Δήμο Λαρισαίων, με μεγάλη εμπειρία και σημαντικό έργο στην Αυτοδιοίκηση, που έχει πάντοτε το θάρρος να αγωνίζεται για τις ιδέες της και τις απόψεις της και να υπηρετεί και να διεκδικεί δυναμικά το συμφέρον των πολιτών», δήλωσε η κ. Μαίρη Καμηλαράκη – Σαμαρά και κατέληξε λέγοντας: «Η ενωτική πρωτοβουλία της ενιαίας κεντροδεξιάς παράταξης «Λάρισα Μπροστά» με εκφράζει απόλυτα και αποτελεί την εγγύηση για τη νέα πορεία της πόλης μας. Θα αγωνιστώ δίπλα στη Ρένα με όλους τους υποψηφίους της παράταξής μας για να κερδίσουμε τις εκλογές και στη συνέχεια να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και να υπηρετήσουμε τους δημότες με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα, αποτελεσματικότητα, χρηστή διαχείριση και διαφάνεια, να κάνουμε τη Λάρισα πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη, πιο καθαρή, πιο ασφαλή και πόλο έλξης για τον τουρισμό και την ανάπτυξη, για να πάμε μαζί τη Λάρισα μπροστά»

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την απόφαση της κ.Μαίρης Καμηλαράκη-Σαμαρά να είναι μαζί μας στις εκλογές του Μαϊου, να αγωνιστεί με τη “Λάρισα Μπροστά” για το μέλλον της πόλης μας. Είναι μία γυναίκα με πολύτιμη και πολύχρονη εμπειρία στην πολιτική κι έχει αποδείξει το ήθος της και τη δύναμή της να υπερασπίζεται τις θέσεις, τις αξίες της και το όραμά της για τη Λάρισα. Στις φετινές εκλογές οι πολίτες θα δώσουν ισχυρό μήνυμα αλλαγής, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είμαστε αποφασισμένοι να συμπορευτούμε με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, ώστε να πάμε τη Λάρισα μπροστά», δήλωσε, από την πλευρά της, η κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η κ. Μαίρη Καμηλαράκη – Σαμαρά είναι διπλωματούχος Πολιτικός Mηχανικός Ε.Μ.Π., πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ./Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε., αριστοβάθμια πτυχιούχος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας, με εικοσιπενταετή εκπαιδευτική εμπειρία και στις τρεις βαθμίδες της Εκπαίδευσης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα της Ιατρικής Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή, με μεταπτυχιακές σπουδές της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ και υποψήφια διδάκτωρ. Είναι μέλος πολλών φιλανθρωπικών και πολιτιστικών σωματείων της πόλης, έχει μεγάλη πολιτιστική και πολιτική δράση και έχει πολιτευθεί παλαιότερα στις εθνικές εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχοντας καταταγεί δύο φορές πρώτη επιλαχούσα βουλευτής. Είναι δημοτική σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων την τελευταία τετραετία με το συνδυασμό «Ανθρώπινη Πόλη». Είναι παντρεμένη με τον κ. Δημήτρη Σαμαρά, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Α.Π.Θ., στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και έχουν δύο γιούς, τον Ηλία, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Π.Θ., MSc και το Σταύρο, Πολιτικό Μηχανικό Π.Θ., MSc.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ