ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ!

Το μήνυμα του Μ. Χαρακόπουλου στην εκδήλωση παλιών ΟΝΝΕΔιτών προς τιμή του Β. Μιχαλολιάκου

«Φέτος τον Μάιο, που διεξάγονται οι ευρωεκλογές, συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και έχουμε χρέος να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας από τους Τούρκους. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, ισχυρή εκπροσώπηση στην ευρωβουλή, που θα αγωνιστεί για την προώθηση του αιτήματος της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων

και όλων των χριστιανών της Ανατολής σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και για την προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας και ιστορικός ερευνητής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση που διοργάνωσαν στην Λάρισα παλαιοί ΟΝΝΕΔήτες προς τιμή του υποψηφίου ευρωβουλευτή κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Ο μικρασιατικής καταγωγής βουλευτής σημείωσε ότι «από την εποχή των περσικών πολέμων η Ελλάδα ήταν ο κυματοθραύστης κάθε επιβουλής της Ευρώπης από την Ανατολή. Τα σύνορα της Ελλάδος είναι και ευρωπαϊκά σύνορα. Χαίρομαι διότι ο υποψήφιος για επικεφαλής της Κομισιόν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στη μεγάλη οικογένεια του οποίου ανήκει η ΝΔ, ο Μάνφρεντ Βέμπερ, που ο κ. Τσίπρας δεν διστάζει για εσωτερική κατανάλωση να χαρακτηρίσει ανθέλληνα, ταυτίζεται με την ελληνική άποψη στο μεταναστευτικό.

Η Ευρώπη έχει σύνορα, δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Και πρέπει τάχιστα να υλοποιηθεί το σχέδιο Γιούνκερ για ενίσχυση της ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής με την πρόσληψη 10.000 ατόμων. Η Ευρώπη χρειάζεται κοινή μεταναστευτική, και βεβαίως κοινή εξωτερική και αμυντική πολιτική. Μόνον έτσι θα ολοκληρωθεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υποστήριξε ότι «όσο πιο εκκωφαντικό θα είναι το μήνυμα των ευρωεκλογών, το βράδυ της 26ης Μαΐου, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η παραμονή της κυβέρνησης, η οποία δεν θα μπορεί να σταθεί και θα αναγκαστεί να συρθεί σε εθνικές εκλογές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ