ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΈΛΕΝΑ ΛΕΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητά της

Μια εξαιρετική γυναικεία παρουσία θα κοσμεί από σήμερα την αυτοδιοικητική Ομάδα της  “Δράσης Πολιτών”  στο Δαμάσι. Η φιλόλογος , κ. Έλενα Λέτσιου, ενώνει τις δυνάμεις της με τα άλλα τοπικά στελέχη της Παράταξης , προκειμένου να αγωνιστούν για τα δίκαια και για το αύριο του χωριού τους.

Ο επικεφαλής, κ. Ροντούλης Στέλιος,  μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση : “Είμαι ενθουσιασμένος με την προσχώρηση της εξαιρετικής συναδέλφου στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Δαμασίου.Η Έλενα έχει αποδείξει εμπράκτως την επιστημονική της επάρκεια , βοηθώντας πολλά παιδιά του Δαμασίου  να εισέλθουν στο Πανεπιστήμιο και γι αυτό εξάλλου είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη νεολαία του Χωριού της.Ο προσηνής χαρακτήρας της, η αναντίρρητη εντιμότητά της , η οξυδέρκειά της και , πάνω από όλα , η αγάπη που έχει για το Δαμάσι και την νεολαία του, προσφέρουν όλα τα εχέγγυα μιας επιτυχημένης εκλογικής παρουσίας και μιας καρποφόρας προσφοράς στα κοινά του τόπου εν συνεχεία.Το Δαμάσι , πιστεύω , θα τιμήσει την Έλενα και η Έλενα με τη σειρά της θα εκπροσωπήσει επάξια την γενέθλια γη της “.

Δήλωση έγινε και από την κ. Λέτσιου:

” Συμμετέχω στον Τοπικό Συνδυασμό της Δράσης Πολιτών του κ. Ροντούλη , γιατί πιστεύω στις ικανότητες του ανδρός και γιατί επιθυμώ να συμπράξω, με όσες δυνάμεις διαθέτω , στην αναβάθμιση και στην πρόοδο του Δαμασίου , έχοντας το βλέμμα μου στραμμένο ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους,  με τους οποίους άλλωστε βρίσκομαι σε καθημερινή αλληλεπίδραση.Με άλλα λόγια , προσπαθώ να ακολουθήσω αυτό που είπε ο Περικλής  στους Αθηναίους για  τη συμμετοχή τους στα κοινά ” μόνοι γαρ τόν τε μηδέν τώνδε μετέχοντα, ουκ απράγμονα , αλλ’ αχρείον  νομίζομεν ” , (ζητώντας βεβαίως  συγγνώμη για τον μη ορθό τονισμό λόγω ανεπάρκειας του πληκτρολογίου).Η βούληση της προσφοράς στα κοινά καταξιώνει και δίνει πραγματική υπόσταση στον Πολίτη,  συμβάλλοντας στο κοινό καλό.Το καλό , λοιπόν , του Χωριού μας επιδιώκουμε ανιδιοτελώς και γι αυτό ζητώ από τους συγχωριανούς μου τον καλό τους λόγο και την εμπιστοσύνη τους προς τον Τοπικό Συνδυασμό της Δράσης Πολιτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ