ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΟΤΩΝ

Μεγάλη υπόθεση με διακίνηση λαθραίων ποτών «ξεσκονίζουν» από χθες οι αρχές του Τελωνείου Βόλου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε αποθήκη που έκρυβε στο εσωτερικό της τεράστια ποσότητα παράνομου αλκοόλ. Η έφοδος, παρουσία εισαγγελέα, έγινε χθες σε αποθήκη στο Στεφανοβίκειο και κάτοικοι θορυβημένοι από την επιχείρηση αναζητούσαν να πληροφορηθούν τι είχε συμβεί.

Από όσα ακούστηκαν στην περιοχή, επρόκειτο για κλιμάκιο της ομάδας δίωξης του Τελωνείου Βόλου, το οποίο οδηγήθηκε μετά από έρευνες στον χώρο, που όπως αποδείχθηκε αποτελούσε σημείο αποθήκευσης μεγάλης ποσότητας φιαλών. Πληροφορίες από τις επίσημες αρχές δεν υπήρξαν σχετικά με τη μεγάλη, όπως φαίνεται, υπόθεση. Οι έρευνες πιθανότητα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η ίδια περιοχή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί με παρόμοια υπόθεση, δηλαδή διακίνηση παράνομου αλκοόλ.

Επιπρόσθετα, δεν έγινε γνωστό εάν και πόσες συλλήψεις έγιναν. Από τα πρώτα στοιχεία, πάντως, η αποθήκη του Στεφανοβικείου δείχνει να είναι πέρασμα των λαθραίων ποσοτήτων από γειτονικές στην Ελλάδα χώρες προς άλλες ελληνικές πόλεις. Οι εκατοντάδες ή χιλιάδες φιάλες χωρίς σήμανση βρίσκονται πλέον στον κλοιό των διωκτικών αρχών. Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις αναμένονται χημικές αναλύσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η επικινδυνότητα ή όχι του περιεχομένου, ενώ οι αρμόδιες αρχές του Τελωνείου εξετάζουν κάθε στοιχείο γύρω από την υπόθεση.

taxydromos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ