«ΑΣΗΜΕΝΙΑ» ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ “ENSEMBLE” ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Ασημένια» τα κορίτσια της ομάδας ensemble του Γυμναστικού Συλλόγου «ΝΙΚΗ» Λάρισας, που στους τελικούς οργάνων του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ensemble νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Χολαργό πανηγύρισαν την επιτυχία χαρίζοντας μια ακόμη διάκριση στο σύλλογο, αλλά και εκπροσωπώντας επάξια τη Λάρισα.

Οι νεαρές αθλήτριες Β. Κόκκοβα, Δ. Μπουκουβάλα, Χρ. Κασκαμπά, Μ. Χολέβα, Δ. Κωστοπούλου και Μ. Χατζοπούλου ύστερα από μια σταθερή εμφάνιση στο πρόγραμμά τους με τις 5 κορδέλες επέστρεψαν με ένα ακόμη μετάλλιο για το σύλλογο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι μεγαλύτερες αθλήτριες της ομάδας, πέραν του μεταλλίου, κατάφεραν να αποκτήσουν και την ανάλογη της διάκρισής τους μοριοδότηση.

Η διοίκηση της «ΝΙΚΗΣ» συγχαίρει όλα τα κορίτσια και όσους συνέδραμαν στη δημιουργία και την εξέλιξη αυτής της ομάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση τα εξής: «Ελπίζουμε στην πρόοδο και την εξέλιξη όλων των παιδιών του συλλόγου και θα είμαστε πάντα δίπλα στις αθλήτριές μας ώστε να βοηθάμε όσο μπορούμε στην εκπλήρωση των στόχων τους».

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ