ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΙΣΣΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ – ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή της

Η γυναικεία πτέρυγα της Δράσης Πολιτών στον Αμπελώνα συνεχώς δυναμώνει με εξαιρετικές υποψηφιότητες. Έτσι , και η καθηγήτρια Αθηνά Στεφανίδου -Σταυροπούλου , ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση που της απηύθυνε ο επικεφαλής της Παράταξης , κ. Στέλιος Ροντούλης,  και από σήμερα εντάσσεται στο ανθρώπινο δυναμικό της Δράσης Πολιτών.

Επί του γεγονότος,  ο κ. Ροντούλης προχώρησε σε δήλωση : “Μια εξαιρετική κυρία, μια αξιοσέβαστη καθηγήτρια ,  προσχώρησε στη Δράση Πολιτών , για να δώσει τον δικό της αγώνα για τον Δήμο Τυρνάβου. Η Αθηνά είναι μια ιδιαιτέρως αγαπητή παρουσία στον Αμπελώνα, καθώς εκατοντάδες μαθητές διδάχθηκαν την γαλλική γλώσσα από την ίδια , ενώ αυτό που τη διακρίνει είναι και τα άδολα θρησκευτικά και πατριωτικά της πιστεύω. Είναι ένας αγνός και προσηνής άνθρωπος , με μεγάλη ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, που από την πρώτη στιγμή κερδίζει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί της. Οι συμπολίτες της είναι βέβαιο πως θα την τιμήσουν με την ψήφο τους”.

Δήλωση έγινε και από την κυρία Στεφανίδου :”Θα αγωνιστώ με το ψηφοδέλτιο του κ. Ροντούλη , γιατί επιθυμώ να επέλθει μια ριζική αλλαγή στην πορεία του Δήμου Τυρνάβου. Ήρθε η ώρα να αναδειχθεί ο Τύρναβος σε προπύργιο μιας πατριωτικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης , που θα σέβεται τις καθημερινές αγωνίες των δημοτών και θα αγωνίζεται για τα ιερά και τα όσια της ελληνικής οικογένειας.Πιστεύω στην καθαρότητα του προγραμματικού λόγου του κ. Ροντούλη και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την πραγμάτωσή του.Καλώ τους συμπατριώτες μου να στηρίξουμε όλοι μαζί έναν πραγματικά πατριώτη υποψήφιο Δήμαρχο, που ξέρει να σέβεται και να τιμά τις παρακαταθήκες του Έθνους μας και της Ορθοδοξίας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ