ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ Ν. ΓΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης” με υποψήφιο δήμαρχο το Νίκο Γάτσα εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 παρουσία πολλών υποψηφίων του συνδυασμού και πλήθους κόσμου, στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας στη στοά Σιδηροπούλου.

Τον αγιασμό των εγκαινίων πραγματοποίησαν ο Αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος και ο π. Χρήστος Γεροφωκάς.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ευχήθηκε στους υποψήφιους του συνδυασμού καλή επιτυχία και τους ζήτησε να δώσουν έναν καλό, έντιμο και καθαρό αγώνα. Μεταξύ άλλων τόνισε: “Το εκλογικό μας κέντρο είναι σημείο συνάντησης και χώρος αναφοράς για τους υποψηφίους, για τους φίλους του συνδυασμού και για κάθε πολίτη, που θέλει να ενημερωθεί για τις εκλογές του Μαΐου, να καταθέσει προτάσεις, να προμηθευτεί το πρόγραμμα και να γνωρίσει τους υποψηφίους μας”.

Και συνέχισε: “Με όλους του υποψήφιους και τις υποψήφιες του συνδυασμού μας δίνουμε τον αγώνα για έναν καλύτερο δήμο, ένα δήμο πρότυπο χρηστής διοίκησης, δημοκρατικής λειτουργίας, διαφάνειας και κοινωνικής αλληλεγγύης. Αρχές και αξίες που υπηρετεί η δημοτική μας παράταξη από το 2010.

Από εδώ, από το εκλογικό μας κέντρο, θα ηχήσει το άγγελμα της νίκης του συνδυασμού μας στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Είμαι σίγουρος ότι η νίκη θα είναι μεγάλη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ