ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΟΜΠΟΣ

Στην απόφασή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Τυρνάβου με την παράταξη “Η πόλη που θέλουμε” του Σάμερ Αμάρι αναφέρεται στη σημερινή του συνέντευξη στο paidis.com ο γνωστός Αμπελωνίτης επιχειρηματίας Μάκης Κόμπος που δραστηριοποιείται στη Λάρισα. Ο Μάκης Κόμπος αποκαλύπτεται, απαντώντας στις ερωτήσεις της σελίδας:

Ποιος είναι ο Μάκης Κόμπος

Γεννήθηκα στον Αμπελώνα το 1969 όπου και μεγάλωσα. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Αμπελώνα το 1987. Αν εξαιρέσει κανείς  τα χρόνια για σπουδές στη Θεσσαλονίκη και στο στρατό , όλη η υπόλοιπη ζωή μου είναι συνυφασμένη με τον Αμπελώνα.  Είμαι παντρεμένος , έχω τρία παιδιά και μένω μόνιμα στον Αμπελώνα. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμε από το  1992 στον τομέα της πληροφορικής.

Τι είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει; τι  θα έλεγε κάποιος για σας  που σας γνωρίζει καλά;

Θα ήταν καλύτερα να μιλήσει κάποιος άλλος  και όχι εγώ γ’ αυτό. Νομίζω όμως ότι η εργατικότητα είναι ένα στοιχείο που κανείς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί  καθώς από μικρός τα καλοκαίρια βοηθούσα τον οικοδόμο πατέρα μου, ή δούλευα όπως  τα περισσότερα παιδιά τότε σαν σερβιτόρος, στα χωράφια, σε διάφορες αγροτικές εργασίες, σε συσκευαστήρια φρούτων κ.λπ.  και συνεχίζω με αμείωτη ένταση ως σήμερα σαν  ιδιοκτήτης  εταιρείας  πληροφορικής.

Γιατί υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές;

Είναι η πρώτη φορά που μετέχω σε αυτοδιοικητικές  εκλογές. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να προσφέρεις στον τόπο σου. Έχω αγανακτήσει βλέποντας εδώ και πολλά χρόνια να μην γίνετε απολύτως τίποτα, αντίθετα να βλέπεις έναν Δήμο να μαραζώνει. Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν νομίζω ότι δεν δόθηκε η απαραίτητη προσοχή τόσο όσον αφορά την καθημερινότητα του πολίτη όσο και σε ουσιαστικά έργα στον δήμο Τυρνάβου.

Γιατί με την “Πόλη που Θέλουμε” και τον Σάμερ Αθανάσιο Αμάρι;

Γιατί είναι ένας άνθρωπος νέος με όρεξη για δουλειά και όραμα για τον τόπο. Δεν μπορεί να του προσάψει κανείς τίποτα, άμεμπτος, ηθικός, ειλικρινής και με την κατάλληλη εμπειρία για να διοικήσει τον δήμο.

Τι έχετε να πείτε στους συνδημότες σας;

Η ψήφος είναι το αποκορύφωμα της δημοκρατίας, το δικαίωμα του πoλίτη να εκφραστεί εκλέγοντας τους αντιπροσώπους του. Καλώ όλους τους συνδημότες να την εκφράσουν στην κάλπη ψηφίζοντας τους καλύτερους και όχι αυτούς στους οποίους είναι υποχρεωμένοι για κάποιο λόγο επαγγελματικό, κοινωνικό η κάτι άλλο. Η ψήφος δεν είναι υποχρέωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ