ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»

Τις εργασίες της ανοικτής γενικής συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας παρακολούθησε η Αθηνά Σιαφαρίκα, μέλος του τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ. Η νεαρή δικηγόρος από τον Τύρναβο, στην τοποθέτησή της μετά το πέρας των εργασιών της συνέλευσης και ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), κ. Καρανίκα (φωτο),

συμφώνησε ότι τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της περιοχής είναι πολλά και ουσιαστικά.

Επεσήμανε δε ότι τα περισσότερα από αυτά εν πολλοίς οφείλονται και στο μακροοικονομικό περιβάλλον της χώρας. Εντούτοις, όπως υπογράμμισε το στέλεχος της ΝΔ, υπάρχει ένας πολιτικός και μια πολιτική δύναμη που έχουν θέσει στην προμετωπίδα της πολιτικής πρότασής τους τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, τη δέσμευση για διαπραγμάτευση προς μείωση των συμφωνηθέντων πρωτογενών πλεονασμάτων, αλλά και την εφαρμογή ατζέντας για προσέλκυση επενδύσεων και συνολική ανάκαμψη της οικονομίας, «ο πολιτικός αυτός έχει όνομα και επώνυμο, λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης, και η πολιτική δύναμη Νέα Δημοκρατία».

Τέλος, η νεαρή δικηγόρος τόνισε ότι οι πολιτικές αυτές χρειάζονται νέους ανθρώπους με σπουδές και εργασιακή εμπειρία προκειμένου να εφαρμοσθούν γρήγορα και αποτελεσματικά, καλώντας τον κόσμο να κάνει πράξη με την ψήφο του την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ