ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

To διήμερο 18 και 19.4.2019 πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της ΕΛΜΕ Λάρισας . Την πρώτη ημέρα παρουσιάστηκε στο Αμφιθέατρο της πινακοθήκης το θέμα για το νέο Λύκειο από τους εξαιρετικούς εισηγητές: Θεόδωρο Μαλαγάρη αντιπρόεδρο της ΟΛΜΕ και Χρήστο Ζαγανίδη μέλος της ΟΛΜΕ, οι οποίοι με απλό και κατανοητό τρόπο παρουσίασαν το θέμα αλλά και γιατί πρέπει να αποσυρθεί

το Νομοσχέδιο.

Έτσι και στα πλαίσια απόφασης του Δ.Σ της ΟΛΜΕ, το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Λάρισας προγραμματίζει την συμμετοχή της στο συλλαλητήριο στην Βουλή την Δευτέρα 22.4.2019 και γι αυτό τον λόγο κάλεσε του συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή για το Λεωφορείο που θα αναχωρήσει από το Ωδείο στις 12.15 μ.μ. την  ίδια ημέρα.

Την δεύτερη ημέρα στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου έγινε η βράβευση 160 μαθητών/τριων που είναι παιδιά εκπαιδευτικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους , σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και η βράβευση 25 καθητών/τριων που συμμετέχουν στα μαθήματα και τα αθλήματα μαθητών Λυκείου στο κοινωνικό φροντιστήριο. Σε μία περίοδος όπου η κάθε οικογένεια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα η εθελοντική προσφορά τους είναι βάλσαμο.

“Τους ευχαριστούμε δημόσια, όπως ευχαριστούμε την Διεύθυνση της Πινακοθήκης, του Μουσικού Σχολείου, μα πάνω απ΄όλα ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες κ.κ Φρόσω Κτιστάκη ,Παρασκευή Καραγιάννη όπου μαζί με τους εξαιρετικούς μαθητές/τριες του συνόλου Μουσικής Μούζικαλ & Κινηματογράφου, επένδυσαν Μουσικά την εκδήλωση και ενθουσίασαν το κοινό της εκδήλωσης”, σημειώνουν τα μέλη του δ.σ. της ΕΛΜΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ