ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις των φιλόζωων όταν ενημερώθηκαν για τον εντοπισμό ενός τραυματισμένου μικρόσωμου σκυλιού στο Χειμάδι, που νωρίτερα χτυπήθηκε από αγροτικό όχημα, με τον οδηγό να το εγκαταλείπει στην τύχη του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε φιλοζωικό σωματείο της Λάρισας που με τη σειρά του ενημέρωσε άμεσα το Α.Τ Τεμπών, που προχωρώντας σε επιτόπιες έρευνες και μετά από μαρτυρίες αναζητά τον κάτοχο ενός αγροτικού οχήματος σκούρου κόκκινου χρώματος που φέρεται να πέρασε με το όχημά του πάνω από το άτυχο ζώο εγκαταλείποντάς το τραυματισμένο.

Το τραυματισμένο μικρόσωμο σκυλί μεταφέρθηκε με τη βοήθεια φιλόζωων σε κτηνιατρείο της Λάρισας, όπου και διαπιστώθηκε πως φέρει κατάγματα στη λεκάνη και το μηρό, ενώ περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του αναμένεται να γίνουν γνωστά με την ολοκλήρωση των εξετάσεων που θα γίνουν τη Δευτέρα.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις αστυνομικές αρχές, ενώ οι φιλόζωοι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Α.Τ Τεμπών που ερευνά την υπόθεση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ