ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΣΤ. ΧΑΤΖΗΜΙΧΟΣ

Η ενδυνάμωση της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής Ομάδας του Δαμασίου που πρόσκειται στη Δράση Πολιτών και στον Στέλιο Ροντούλη συνεχίζεται. Πρόσφατα ,λοιπόν, στην Ομάδα εντάχθηκε και ο νομικός κ. Στέλιος Χατζημίχος, συμπορευόμενος με τον Στέλιο Ροντούλη στη επερχόμενη αναμέτρηση των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Για την εξέλιξη αυτή, ο κ. Ροντούλης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

“Είμαι περιχαρής με την προσχώρηση του Στέλιου Χατζημίχου στη Δράση Πολιτών. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άτομο , με άψογο ήθος και χαρακτήρα , που επιπροσθέτως έχει λάβει μια πλούσια μόρφωση και νομική παιδεία.Η συμμετοχή του στα κοινά τιμά το Χωριό του , το όμορφο Δαμάσι,  και όλους εμάς στη Δράση Πολιτών,  γιατί πιστοποιεί, για ακόμη μια φορά ,  την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι φιλοπρόοδοι νέοι άνθρωποι στην Παράταξη. Προσβλέπουν στη Δράση Πολιτών για την αναγέννηση του τόπου τους και αυτό μας χαροποιεί, αλλά μας γεμίζει και ευθύνες ,στις οποίες θα ανταποκριθούμε με δύναμη και αποφασιστικότητα .Καλωσορίζω τον κ.Χατζημίχο ,όντας βέβαιος ότι με τη νομική του κατάρτιση και με την αγάπη του στο Χωριό έχει να προσφέρει πάρα πολλά στους συντοπίτες του ,που εξάλλου για τον ίδιο μόνο καλά λόγια έχουν να πουν”.

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του κ. Στέλιου Χατζημίχου:

Γεννήθηκε στη Λάρισα  και μεγάλωσε στο Δαμάσι Τυρνάβου απ’ όπου κατάγεται. Αποφοίτησε με άριστα από το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου και βραβεύθηκε από την Eurobank λόγω της άριστης επίδοσης του στις πανελλαδικές εξετάσεις στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» (21/10/2011).

Το Μάρτιο του 2017 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό «λίαν καλώς» (7.51). Από τον Απρίλιο του 2017 ως το Δεκέμβρη του 2018 πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση σε δικηγορικά γραφεία της Θεσσαλονίκης. Το Σεπτέμβρη του 2018 εισήχθη κατόπιν πανελλαδικών εξετάσεων στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας- Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τον Οκτώβρη του ίδιου έτους εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Νομικής ΑΠΘ στην κατεύθυνση του Ποινικού Δικαίου και της Εγκληματολογίας. Η φοίτηση του στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα τελεί υπό αναστολή για την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας.

Τα επιστημονικά ενδιαφέροντα του κινούνται στο χώρο του Ποινικού δικαίου, της Εγκληματολογίας, της Πολιτικής Ιστορίας και της Ιστορίας του Δικαίου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ