ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η ΟΛ. ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

Με μέλη της διοίκησης του Κτηνιατρικού Συλλόγου  Λάρισας συναντήθηκε κατά την διάρκεια της παραμονής της στον Τύρναβο η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου και ενημερώθηκε για θέματα που τους απασχολούν.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Λυτροκάπης αναφέρθηκε κυρίως στο θέμα της χαμηλής τιμής στο αιγοπρόβειο γάλα, ζητώντας ουσιαστικές παρεμβάσεις από την πλευρά του υπουργείου για την προστασία των κτηνοτρόφων, έθεσε το θέμα της θεσμοθέτησης του κτηνιάτρου εκτροφής με μια σειρά από παρεμβάσεις που θα διασφαλίζουν τις εκτροφές και το εισόδημα των κτηνοτρόφων, παρουσίασε τις θέσεις των κτηνιάτρων για το θέμα των αδέσποτων και ζήτησε να στελεχωθούν με κτηνιάτρους οι υπηρεσίες του δημοσίου.

Η κ. Τελιγιορίδου έδειξε ότι γνώριζε πολύ καλά τα θέματα που τέθηκαν και σημείωσε ότι το υπουργείο θα απαντήσει άμεσα στο θέμα του γάλακτος, τόνισε ότι ο νόμος για τα αδέσποτα βρίσκεται στην τελική φάση και τόνισε ότι σύντομα βάσει του σχεδιασμού το υπουργείο θα προχωρήσει σε προσλήψεις γεωτεχνικών.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι κ.κ. Επη Μίχη γραμματέας και Γιώργος Βαλιάκος ταμίας του συλλόγου και ο ιδιώτης κτηνίατρος στον Τύρναβο Ευάγγελος Τσούτσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ