ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η Αγγελική Βασ. Χαρισούλη πήρε την 1η θέση πανελλαδικά και την 3η παγκοσμίως στη διεθνή Ολυμπιάδα Αγγλικών Hippo που διοργάνωσαν στον Τύρναβο τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Αλ. Κολίτσα

Σπουδαία διάκριση για την τυρναβίτισσα μαθήτρια Αγγελική Χαρισούλη του Βασιλείου η οποία κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση πανελλαδικά και την 3η θέση παγκοσμίως στην 7η Διεθνή Ολυμπιάδα Αγγλικών Hippo που διοργανώθηκε στον Τύρναβο από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Αλεξάνδρας Κολίτσα.

Στην 1η φάση του διαγωνισμού συμμετείχαν 37.000  μαθητές δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων καθώς και Κέντρων Ξένων Γλωσσών από 120 χώρες. Από την Ελλάδα συμμετείχαν 3 δημόσια σχολεία, 2 ιδιωτικά σχολεία και 2 κέντρα ξένων γλωσσών 1 στην Αθήνα και 1 στον Τύρναβο.

Στην 2η φάση του διαγωνισμού προκρίθηκε το 10% των συμμετεχόντων με την Αγγελική Βασ. Χαρισούλη που είναι μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου να κατακτά την 1η θέση και να εξασφαλίζει την συμμετοχή της στην τελική φάση.

Είναι η μοναδική επιτυχούσα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό διαγωνισμό που θα γίνει στην Βενετία στις 11 και 12 Μαΐου.

Της ευχόμαστε να καταφέρει να διεκδικήσει και εκεί την πρωτιά κάνοντας περήφανους το σχολείο της, τους γονείς της και φυσικά τον Τύρναβο.

Θερμά συγχαρητήρια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ