ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛ. ΤΕΛΗΓΙΟΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Συνάντηση με το δήμαρχο Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση είχε σήμερα αργά το απόγευμα στον Τύρναβο η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τεληγιορίδου η οποία για μια ακόμη φορά επανέλαβε τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, για έγκαιρες και δίκαιες αποζημιώσεις των αγροτών των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν από τις χαλαζοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Η κ. Τεληγιορίδου ενημερώθηκε από το δήμαρχο και από τους αντιδημάρχους για την κατάσταση που διαμόρφωσαν οι επαναλαμβανόμενες χαλαζοπτώσεις και άκουσε με προσοχή το αίτημα για την άμεση ανταπόκριση του ΕΛΓΑ στο μείζον για την οικονομία της περιοχής πρόβλημα.

Η υφυπουργός αφού ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι ο ΕΛΓΑ θα ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες που διαμόρφωσε το χαλάζι, σημείωσε ότι οι εκτιμήσεις θα ξεκινήσουν από τις πρώιμες ποικιλίες.

ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και του βουλευτή Ν. Παπαδόπουλου η κ. Τεληγιορίδου συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Εμμανουήλειο με τη συμμετοχή εκπροσώπων  των αγροτικών συνεταιρισμών της περιοχής όπου και πάλι δεσμεύθηκε για έγκαιρες και δίκαιες αποζημιώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ