ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων δημοτικών Συμβούλων, ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών , κ. Στέλιος Ροντούλης, επισκέφτηκε το Αμαξοστάσιο του Δήμου Τυρνάβου,  όπου και συνομίλησε με τους εργαζομένους για τα θέματα που τους απασχολούν.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν από τον κ. Ροντούλη ασφαλέστερες και ποιοτικότερες συνθήκες εργασίας, τονίζοντας ότι προσδοκούν από έναν δήμαρχο να στέκεται ως αρωγός και  προστάτης των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Από την πλευρά του , ο κ. Ροντούλης δεσμεύτηκε ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου θα βρουν στο πρόσωπό του έναν άδολο συμπαραστάτη και συνομιλητή και ζήτησε την συνδρομή όλων των εργαζομένων στο έργο της επόμενης δημοτικής αρχής , έτσι ώστε να προσφέρονται  οι καλυτέρες δυνατές υπηρεσίες στους κατοίκους του Δήμου.

Τόνισε ότι ο ίδιος , ως δήμαρχος ,θα επισκέπτεται καθημερινά το Αμαξοστάσιο , για να έχει άμεση επαφή με τους εργαζομένους , ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη βελτιωτικών παρεμβάσεων  σε εξοπλισμό και υποδομές ,  για να ξεκινούν την καθημερινή τους εργασία οι άνθρωποι του Αμαξοστασίου με κέφι και αισιοδοξία.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ροντούλης είπε :

“Δεν σας θέλω άκεφους και συννεφιασμένους. Εσείς είστε η ζωντανή έκφραση του Δήμου έναντι των δημοτών, λόγω της άμεσης επαφής που έχετε με τα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών , και γι αυτό σας θέλω χαμογελαστούς,  ζωντανούς , δραστήριους και αισιόδοξους κατά την ώρα εκτέλεσης των καθηκόντων σας.

Να σκέφτεστε ότι οι δημοτικές αρχές έρχονται και παρέρχονται,  εσείς όμως μένετε εδώ , για να εξυπηρετείται τον Τυρναβίτη, έτσι ώστε η ζωή και η καθημερινότητά του να γίνεται καλύτερη και ανετότερη”.

Στη συνέχεια ο κ. Ροντούλης επισκέφθηκε τους χώρους του Αμαξοστασίου και ενημερώθηκε για την κατάσταση του στόλου των οχημάτων και των μηχανημάτων καθαριότητας και πρασίνου, επισημαίνοντας ότι ο προγραμματισμός των εργασιών θα σχεδιάζεται  από τους πεπειραμένους Προϊσταμένους του Αμαξοστασίου,  θέλοντας έτσι να δείξει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που τρέφει προς το εργατικό δυναμικό του Δήμου.

Τέλος , ο κ. Ροντούλης ζήτησε από τους εργαζομένους να τον εμπιστευθούν προσωπικά και να τον ενισχύσουν στον αγώνα που κάνει , έτσι ώστε ο Τύρναβος να γίνει μια αξιοβίωτη Πόλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ